Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Posibila stabilizare a pietei nationale de feronerie
BITT-BAU: Posibila stabilizare a pietei nationale de feronerie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 08 Mai 2013 09:20
In opinia managerilor furnizorului de feronerie si accesorii Bitt-Bau, anul trecut a fost inregistrat un regres de aproximativ 10% al pietei de feronerie, pentru 2013 fiind posibila o usoara stabilizare a acesteia. Principalele dificultati care marcheaza, in continuare, domeniul specific sunt reprezentate de lipsa investitiilor in infrastructura si in piata imobiliara, precum si a strategiilor fiscale favorabile mediului economic la nivel autohton.
 
Kiss Istvan, director general al Bitt-Bau: „Planul de afaceri pe care urmeaza sa il implementam anul acesta vizeaza majorarea cu aproximativ 5% a cifrei de afaceri (in 2012 incasarile s-au stabilizat la nivelul din 2011, respectiv la 14 milioane de lei), precum si dezvoltarea zonelor actuale de distributie si extinderea ariei de acoperire in partea de sud a tarii. De asemenea, avem in vedere sa lansam produse noi, dintre care se remarca sistemele de feronerie pentru tamplaria din aluminiu si cele pentru usile din sticla. In oferta proprie se regasesc in acest moment feronerie pentru ferestre din lemn si PVC (cu o contributie de 50% la cifra de afaceri), incuietori pentru usi din PVC si lemn (44%) si accesorii sau produse conexe. Dintre sortimentele promovate, se remarca gamele Roto, Hoppe, Geze (Germania), Euro-Elzett si Kaba Elzett (Ungaria) sau Cemom (Franta). Livrarile se efectueaza exclusiv in mod direct, prin canalele de distributie, precum si prin intermediul a sase depozite localizate in partea de nord a tarii, iar beneficiarii au la dispozitie si o serie complexa de servicii auxiliare”.
 
SISECAM
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE