Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DENA ASIS: Mutare a activitatii, planificata pana la finele acestui an
DENA ASIS: Mutare a activitatii, planificata pana la finele acestui an
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Apr 2014 11:44
Cel mai important obiectiv de dezvoltare ce urmeaza sa fie implementat pana la finele acestui an in cadrul furnizorului Dena Asis este reprezentat de mutarea activitatii intr-un nou spatiu de stocare. Investitia, dezvoltata din fonduri proprii, va fi realizata pe un teren cu o suprafata de 1.050 mp, fondurile alocate pentru derularea acesteia atingand nivelul de 500.000 de euro.
 
Mirel Vermesan, director general al Dena Asis: „Din punct de vedere financiar, pentru anul in curs ne-am propus o stabilizare a incasarilor la nivelul de 6,9 milioane de lei, cat am inregistrat in 2013 si in 2012, avand in vedere faptul ca piata de profil este caracterizata de un grad crescut de incertitudine precum si de fluctuatii ale comenzilor. Cererea de feronerie s-a mentinut in primul trimestru a.c. la acelasi nivel ca anul trecut, insa au intervenit anumite schimbari pozitive in structura acesteia. Astfel, beneficiarii nu mai opteaza pentru produse ieftine cu orice pret, orientandu-se catre modele de calitate atat pe segmentul feroneriei, cat si pe cel al accesoriilor si profilelor. Din acest punct de vedere, suntem de parere ca informarea pietei este foarte importanta, iar clientii trebuie sa stie in ce cazuri se pot folosi modele economice si cand nu este recomandata utilizarea acestora. In ceea ce ne priveste, am inclus in oferta modele din toate categoriile. Totodata, pe segmentul feroneriei am inceput sa comercializam anul acesta seria economica Eco Jet, pana acum fiind disponibile doar modelele premium Uni-Jet si cele medii Euro-Jet, toate de la G-U. Livrarile de feronerie contribuie cu aproximativ 60% la incasarile totale, diferenta fiind reprezentata de profilele din PVC marca KMG (15%), cele din aluminiu Delta si Altest (20%) si de acesorii (suruburi, spuma poliuretanica, garnituri de etansare pentru toate tipurile de tamplarie, glafuri, paneluri, plase de protectie impotriva insectelor etc.). Cele mai numeroase comenzi de anul acesta au provenit din Cluj-Napoca si Bistrita, unde avem depozite zonale, desi aria de distributie a firmei s-a extins la nivel national, livrarile efectuandu-se exclusiv in mod direct”.                     
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left