Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DOOR PANELS: Beneficiarii de profile PVC opteaza pentru culori standard
DOOR PANELS: Beneficiarii de profile PVC opteaza pentru culori standard
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Mar 2019 06:00
Furnizorul de profile din PVC Doors Panels (din Satu Mare) a inregistrat in ultimul timp, in principal, cereri pentru produse de acest tip, in nuante de stejar auriu, nuc si antracit. Pe acest segment de activitate, firma dispune in stoc de cinci nuante standard (stejar auriu inchis, nuc, antracit, mahon si alb), la cerere fiind disponibile si celelalte nuante specifice. De asemenea, gama panelurilor marca Spectrum (Polonia) include profile cu sase camere (seria Spectrum Premium) de 70 mm sau de 86 mm, cu garnitura mediana (Spectrum Prestige). Mikola Peter, directorul general al companiei precizeaza ca „in 2018, comercializarea profilelor din PVC a avut o contributie de 50% la incasarile totale (in usoara scadere fata de 2017, cand aceasta reprezenta 60% din total), diferenta revenind vanzarilor de paneluri (30%), feronerie Winkhaus si accesorii, precum si operatiunilor de infoliere a profilelor din PVC, care se face incepand din anul 2018 in unitatea proprie, cu utilaje marca Fux (Germania). Anul trecut, cifra totala de afaceri a firmei a crescut cu 15% in raport cu valoarea de 16,6 milioane de lei inregistrata in 2017 si, pentru ca exista perspective de ascensiune si pentru 2019, vizam o noua majorare cuprinsa intre 10% si 15%”. Principalul obiectiv de dezvoltare vizat de firma pentru anul in curs consta in cresterea cotei de piata, dar si in definitivarea unei investitii care presupune executia unei hale de depozitare, in Carei.
Aria de distributie a firmei este activa la nivel national, dar si la export (activitati ce genereaza aproximativ 50% din incasarile societatii), pe pietele din Slovacia si Ungaria, unde livrarile se realizeaza prin intermediul unor agenti specializati. Informatii suplimentare, la www.doorpanels.ro 
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left