Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DOOR PANELS: Noi proiecte ample de dezvoltare, planificate pentru 2015
DOOR PANELS: Noi proiecte ample de dezvoltare, planificate pentru 2015
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 15 Oct 2014 17:20
Dupa ce in primele noua luni ale acestui an a inregistrat o majorare de aproximativ 20% a incasarilor (raportat la intervalul similar din 2013), compania Door Panels, din Carei, vizeaza pana la finele exercitiului financiar in curs mentinerea acestui nivel al cresterii. De asemenea, pentru 2015 si-a stabilit ca principal obiectiv financiar reeditarea acestei reusite si obtinerea unei majorari situate intre 10% si 15%. O sporire similara a cifrei de afaceri a putut fi remarcata si in 2013, in raport cu 2012, cand a fost inregistrata o cifra de afaceri de 5,3 milioane de lei, fata de cele 4,2 milioane de lei din anul precedent.    
 
Mikola Peter, director general al Door Panels: „Pentru atingerea acestor rezultate financiare, am comercializat anul acesta profile din PVC (40% din total), paneluri (20%), feronerie Winkhaus (30%) si accesorii. Livrarile s-au efectuat deopotriva la nivel national (in proportie de 90% direct, dar si prin intermediul unor colaborari cu dealeri parteneri) si international (in Ungaria, Slovacia si Austria). Cele mai numeroase comenzi din ultimul timp au provenit din Satu Mare, Salaj, Bihor si din Ungaria, iar beneficiarii au optat pentru achizitia de produse din gama medie. Pentru 2015 speram intr-o orientare a clientilor catre sortimentele din gamele premium, chiar daca aceasta tendinta de-abia poate fi remarcata in prezent. Totodata, avem in vedere sa derulam un proiect finantat din fonduri europene, care presupune constructia unei noi hale de productie si achizitia de utilaje, dupa ce, pana la finele anului in curs, intentionam sa finalizam constructia altei hale de depozitare, cu o suprafata de 500 mp”.           

 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left