Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 04 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Emil Serb, Aluprof: Presiunea cererii pune in dificultate lanturile de aprovizionare
Emil Serb, Aluprof: Presiunea cererii pune in dificultate lanturile de aprovizionare
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 20 Iul 2021 06:45
Specialistii avertizeaza ca firmele se confrunta cu intarzieri in ceea ce priveste livrarile, furnizorii fiind reticenti in a conveni asupra unor termene precise. In conditiile unei piete extrem de volatile din punct de vedere al conditiilor specifice, companiile din domeniul tamplariei termoizolante se vad puse in situatia de a nu putea confirma pretul final al produselor si serviciilor promovate.Emil Serb, director de vanzari Aluprof System Romania, a confirmat subliniind ca „intr-adevar, situatia in ceea ce priveste aprovizionarea cu materii prime este ceva mai dificila in aceasta perioada, insa Aluprof a reusit sa nu creasca preturile, iar acest lucru se intampla deja de trei ani. Din pacate, in viitorul foarte apropiat vor fi aplicate anumite ajustari. Problema reala este insa alta - si anume cea data de deficientele lanturilor de aprovizionare. Noi am reusit performanta amintita anterior gratie stocurilor pe care le-am avut, Aluprof (parte a grupului Kety) fiind unul dintre cei mai mari consumatori de aluminiu de pe plan global. Speram ca dezechilibrele actuale vor fi rapid depasite, iar lucrurile se vor reaseza pe fagasul normal, cu toate ca acest lucru nu se va intampla mai devreme de finele lui 2021. In prezent, piata se confrunta cu o veritabila goana dupa materiale, ceea ce duce automat la dezechilibre majore pentru toate partile implicate. Noi, ca dezvoltator si producator de sisteme arhitecturale din aluminiu, reusim deocamdata sa facem fata tuturor provocarilor, neavand nicio disfunctionalitate in plan logistic. Referitor la prognoze, credem ca piata aluminiului, nu doar in Romania, ci si pe plan european, va creste, fapt care se poate deduce inclusiv daca este analizata evolutia rezultatelor financiare atat pe piata din Romania, cat si la nivel de grup. Noi ramanem optimisti si speram ca inca din acest an problema crizei sanitare sa fie complet depasita. Desigur, ramane de vazut ceea ce va urma, dar este clar ca pandemia va avea urmari eterogene: pe langa efectele negative exercitate asupra economiei mondiale, vor ramane si cateva elemente constructive. Pana la urma, important este sa tragem invatamintele necesare din orice situatie cu care ne confruntam, exploatand la maxim capacitatea de adaptare cu care suntem natural inzestrati. In final, toate cele experimentate in ultima perioada vor duce la un progres, de pilda deja fiind vizibila dezvoltarea unor abilitati, inclusiv cea de socializare in mediul online, fara ca aceasta sa excluda insa intalnirile directe, care deja ne lipsesc foarte mult”.
 
Meesenburg
RT
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza