Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EXALCO: Deschiderea show-room-ului din Otopeni in prezenta presedintelui grupului
EXALCO: Deschiderea show-room-ului din Otopeni in prezenta presedintelui grupului
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Mai 2023 12:25
Joi, 18 mai a.c., Exalco a organizat la noul sau show-room din Otopeni ceremonia deschiderii oficiale a centrului de comercializare. La evenimentul, care a marcat inclusiv de aniversarea a doua decenii de prezenta pe piata locala, au participat numerosi parteneri pe care furnizorul elen ii are in Romania, precum si o serie de oficialitati din partea grupului-mama, printre care s-a numarat si presedintele Exalco, John Ast. Kantonias, oaspetele de onoare salutand initiativa managerului subsidiarei locale, Dimitris Michailidis. In deschidere, a luat cuvantul Carmen Bucur, manager de vanzari Exalco Romania, care a afirmat ca ”dorinta noastra este de a fi alaturi de clienti oferindu-le o gama completa de concepte arhitecturale moderne, la cele mai inalte standarde de calitate. Sistemele pe care le promovam acopera toate necesitatile tehnice si functionale solicitate, cum ar fi deschideri glisante, ansambluri batante, armonice, solutii pentru pereti cortina, profile pentru balustrade de sticla, pergole si parasolare, panouri compozite etc. De asemenea, extrem de important este suportul tehnic complet oferit parteneri de catre ingineri cu un inalt grad de calificare”.
La randul sau, Dimitris Michailidis a afirmat ca ”show-room-ul din Otopeni vine in intampinarea dezvoltatorilor, investitorilor si producatorilor, fiind un punct de interes important si necesar pentru informare si inspiratie in alegerea solutiilor si modelelor dorite din zona aluminiului pentru constructii, pentru fiecare proiect in parte. Suntem siguri ca acest showroom va suscita un nivel ridicat de interes atat datorita elementelor prezentate si pozitionarii accesibile, cat si prin prisma consultantei profesionale de specialitate”. In final, presedintele Exalco a transmis felicitari echipei din Romania, cu aceasta ocazie anuntand o serie de investitii majore pe care grupul din Grecia le va face in perioada urmatoare, pentru a se alinia la noile cerinte de sustenabilitate si reducere a amprentei de carbon.
 
 
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza