Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EXTRUPLAST: Investitii de doua milioane de lei in retehnologizare
EXTRUPLAST: Investitii de doua milioane de lei in retehnologizare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Ian 2015 17:07
Dupa ce in exercitiul financiar precedent grupul de companii Extruplast a inregistrat o stabilizare a cifrei de afaceri in raport cu nivelul de 72 milioane de lei consemnat in 2013, furnizorul de sisteme pentru executia tamplariei termoizolante preconizeaza pentru exercitiul financiar curent obtinerea unei cresteri de 5% a incasarilor. De asemenea, pentru dezvoltarea activitatii sunt planificate investitii cu o valoare de doua milioane de lei, care presupun extinderea capacitatilor de fabricatie. Alte obiective constau in dezvoltarea grupelor de produse oferite prin sistemul propriu de distributie.
 
Cristian Tamasan, director al Extruplast: „Noile produse pe care intentionam sa le lansam anul acesta sunt feroneria AGB si accesoriile pentru ferestre si usi. In oferta noastra se regasesc preponderent 40 de tipuri de profile din PVC cu 4 si 6 camere. Comercializarea acestora contribuie cu aproximativ 60% la cifra totala de afaceri, diferenta fiind reprezentata partial de comercializarea feroneriei TGP. In 2014, cele mai numeroase comenzi pe care le-am indeplinit la nivel national au provenit din Transilvania si Bucuresti, livrarile firmei noastre efectuandu-se la nivel national atat prin intermediul celor 13 depozite proprii, cat si direct la clienti, cu ajutorul logisticii de care dispunem. De asemenea, efectuam si operatiuni de export (in Serbia, Macedonia, Franta si Italia), unde ajunge aproape 10% din productia noastra totala de profile din PVC. Cererea de sortimente de acest tip s-a inscris in 2014 pe un trend ascendent, iar in 2015 estimam ca livrarile vor continua sa se majoreze, chiar daca piata interna de profil va stagna”.       
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left