Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEZE Romania a incheiat anul fiscal 2020-2021 cu afaceri de 5,4 milioane de euro
GEZE Romania a incheiat anul fiscal 2020-2021 cu afaceri de 5,4 milioane de euro
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 12 Aug 2021 14:29
La finalul lunii iunie, compania GEZE Romania a incheiat anul financiar 2020/21, an marcat de provocarile perioadei pandemice.
Experienta indelungata a echipei in combinatie cu identificarea noilor tendinte ale pietei si cu viteza rapida de reactie au facut ca acest an sa se incheie cu o crestere a cifrei de afaceri in pofida dificultatilor ridicate de evo-lutia COVID-19.
Astfel, anul financiar incheiat a inregistrat o cifra de afaceri de 5,4 milioane EUR si o depasire cu 9% a bugetului si a cifrei de afaceri aferente anului financiar 2019/2020.
Evolutia pietei constructiilor in ansamblu si a proiectelor in derulare in par-ticular a impus implementarea accelerata a uneia dintre caracteristicile din ce in ce mai importante pentru mediul de afaceri contemporan – agilitatea. Adaptarea rapida la schimbare a devenit incepand cu cel de-al doilea tri-mestru al lui 2020 o conditie necesara supravietuirii si dezvoltarii oricarei companii.
Una dintre principalele directii de dezvoltare a companiei a constituit-o con-centrarea pe solutiile complexe de automatizare a accesului, element vital pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Alaturi de asigurarea ventilarii naturale, aceasta a contribuit la un mediu mai sigur de munca si viata pentru utilizatorii proiectelor in care suntem implicati.
Pe plan intern, echipa GEZE Romania si-a marit efectivul prin extinderea departamentelor financiar si de service. Strategia s-a concentrat pe consol-idare si pe dezvoltarea unui mediu de lucru adaptat standardelor actuale, siguranta angajatilor atat din punct de vedere sanitar cat si material, re-prezentand un aspect prioritar al companiei.
O contributie importanta la evolutia pozitiva a activitatii au avut-o partenerii nostri, relatiile solide dintre companiile noastre rezistand testului prin care trece intreaga industrie.
Planurile de viitor ale GEZE Romania se concentreaza pe depasirea mo-mentului dificil traversat de domeniul constructilor atat din punct de vedere al evolutiei preturilor materiei prime cat si a disponibilitatii acesteia. Com-pania depune eforturi pentru a minimiza impactul acestor fenomene asupra partenerilor nostri si a beneficiarilor finali. Mizam pe o revenire a situatiei la normal la finalul acestui an calendaristic, urmand apoi ca activitatea din do-meniu sa poata reveni la parametri stabili.
Pe termen mediu, preconizam o crestere a cifrei de afacei bazata atat pe revenirea pietei, cat si pe implementarea de noi produse si tehnologii dez-voltate de colegii nostri din departamentul de cercetare si dezvoltare din Germania.
Identificarea si adaptarea rapida la noile realitati reprezinta in viziunea GEZE Romania cheia depasirii acestei perioade dificile si a restabilirii nor-malitatii in mediul de afaceri.
 
rehau
TSV
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza