Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista Fereastra - editia septembrie 2016
NOU! A aparut revista Fereastra - editia septembrie 2016
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 07 Sep 2016 15:30
A aparut editia septembrie a revistei Fereastra, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii firmelor din segmentul usilor de interior/ exterior, a celor din sectorul de paneluri sau accesorii pentru usi si a celor producatoare/ furnizoare de usi de garaj/ automate si sisteme de operare, conturata inclusiv pe baza unor date extrase din liste specifice de firme. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2016. Pentru a intregi cercetarile respective, in 15 pagini ale revistei se expun, in mod exhaustiv, opiniile a 29 de producatori si comercianti importanti de usi pentru interior sau exterior, paneluri, feronerie si accesorii pentru usi, usi de garaj, porti automate, usi rotative, sectionale, automatizari sau furnizori de materii prime si materiale pentru acest tip de ansambluri, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata specifice. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, aspecte economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza pe de-o parte, aspecte legate de adaptarea sectorului de automatizari la cerintele de rezistenta la foc, iar pe de alta parte, evidentiaza efortul incununat de succes, in materie de cercetare si dezvoltare, depus de expertii unor societati ce stabilesc tendinte in domeniile lor de activitate, cum ar fi Rehau, Roto, Simonswerk, PM Technic Elements, Messenburg, Dualsoft, Hautau, Drupanel si altele.
Activitatea firmei Fereastra Suki, prezentata in patru pagini
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza diverse teme de actualitate. Rubrica denumita Cover Story, dezvoltata in patru pagini, reflecta, in consecinta, cele mai importante aspecte ale activitatii companiei Fereastra Suki - o societate ce promoveaza o marca romaneasca recunoscuta ca un reper de performanta pe piata europeana de tamplarie termoizolanta. Astfel, calitatea produselor promovate sub brandul „Fereastra Suki” este recunoscuta de clientii romani si straini, care apreciaza caracteristicile tehnice, finisajele si designul produselor/ serviciilor companiei. La sectiunea de produse si tehnologii, se reliefeaza in opt pagini, pe de-o parte, problemele actuale din domeniul sectorului de automatizari (unde produsele se adapteaza la cerintele de rezistenta la foc), iar pe de alta parte, sunt prezentate sisteme moderne propuse de Rehau, Roto, Simonswerk, PM Technic Elements, Messenburg, Dualsoft, Hautau si Drupanel mai ales ca, prin cercetare-dezvoltare si inovatie, corporatiile respective stabilesc noi standarde in domeniu. La sectiunea de opinii, situatia generala a diverselor segmente specifice (comercializarea de automatizari pentru cai de acces, certificarea ansamblurilor de tamplarie, respectiv fabricarea si vanzarea de utilaje pentru prelucrarea sticlei/ geamului termoizolant) sunt conturate de manageri ai firmelor/ institutiilor Aluterm, SRAC si Ecomac Biz. La rubrica de producatori si furnizori se evidentiaza pe larg, in sase pagini, modul in care dinamica intregului sector este influentata de cresterea economica din primul semestru a.c., in timp ce mai mult de 12 companii reprezentative indica principalele probleme survenite in primele sase luni ale anului in curs si perspectivele pe termen scurt si mediu. Sectiunea de consultanta este dedicata unor problematici legate de testarea geamului termoizolant (urmarindu-se permeabilitatea la vapori si pierderile de gaz inert), precum si optimizarea panourilor vitrate curbate. In fine, dar nu in ultimul rand, cele mai semnificative informatii cu privire la actiunile intreprinse de marile grupuri internationale din domeniu, insotite de o analiza pertinenta a unor indicatori macroeconomici anuntati recent de Eurostat (ce includ si premise referitoare la Europa de Est, respectiv la Romania), sunt evidentiate pe larg la rubrica de corporatii. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left