Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - HYDRO: Grupul norvegian a finalizat achizitia furnizorului de sisteme de profile Hueck
HYDRO: Grupul norvegian a finalizat achizitia furnizorului de sisteme de profile Hueck
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Mar 2023 06:18
La data de 28 februarie a.c., Hydro a finalizat procedurile de achizitie a furnizorului german de profile arhitecturale din aluminiu Hueck (cu o cifra de afaceri în 2021 de 172 milioane de euro si venituri operationale brute de 12,8 milioane de euro) pentru suma de 60,3 milioane de euro, dupa ce autoritatile de reglementare a concurentei de pe pietele din Germania si Austria au aprobat tranzactia. Practic, prin demersul respectiv gigantul scandinav isi consolideaza pozitia competitiva din zona federala si din alte regiuni europene, creand totodata o platforma solida pentru dezvoltarea accelerata a diviziei sale de extrudare. Managementul Hydro apreciaza ca Hueck se potriveste, din multe puncte de vedere, cu structura Hydro Extrusions. Beneficiind de aportul specialistilor care s-au alaturat cu aceasta ocazie echipei, compania scandinava are ca obiectiv cresterea instantanee a cotei pe piata germana atat in ceea ce priveste sistemele pentru constructii, cat si operatiunile de extrudare. In prezent, Germania ocupa primul loc pe piata europeana de profil, iar prin tranzactia nou incheiata Hydro va dispune in regiune de cinci unitati de extrudare, trei fabrici de reciclare si un total de 2.000 de angajati in tara, din care 200 de tehnicieni specializati in dezvoltarea de solutii pentru ferestre, usi si fatade cortina. 
 
***
Hydro Extrusions este lider mondial pe piata de extrudare a aluminiului, incluzand peste 100 de centre de productie amplasate in 40 de tari si avand 21.000 de angajati. Datorita combinatiei unice de experienta locala, retea globala de distributie si programe ambitioase de cercetare, grupul a dezvoltat o gama extinsa de profile standard si speciale, destinate utilizarii intr-o multitudine de aplicatii. Hydro Extrusions este in prezent una dintre zonele strategice de crestere, in 2022 investitiile ridicandu-se la suma de 1,9 miliarde coroane norvegiene – NOK (circa 171 milioane de euro).
 
 
SISECAM
TSV
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza