Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INFO-Sisteme: Crestere a importului de feronerie consemnat in semestrul intai 2019
INFO-Sisteme: Crestere a importului de feronerie consemnat in semestrul intai 2019
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 30 Dec 2019 06:58
A aparut analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in primul semestru al anului 2019), care include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. De asemenea, editia actuala a publicatiei Info-Sisteme cuprinde o analiza a importului de feronerie, comentata in mod distinct si insotita de numeroase diagrame ce prezinta evolutia acestei activitati in intervalul anilor 2008-2019, respectiv estimari pentru actualul exercitiu financiar.
Consumul de materiale pe piata de tamplarie termoizolanta continua sa se situeze in parametri optimi, iar in acest sens , potrivit datelor puse la dispozitie de specialistii INS, in semestrul intai al anului 2019, importurile de sisteme de feronerie au inregistrat un trend ascendent (atat valoric, cat si din punct de vedere cantitativ), astfel incat acestea au reflectat o crestere cu +9,27%. Astfel, previziunile initiale ale departamentului de analiza al revistei Fereastra au fost confirmate partial, cu precadere in ceea ce priveste evolutia bransei, in ansamblu, deoarece – in contextul in care importul de feronerie s-a majorat valoric la cota enuntata anterior, dar a crescut inclusiv sub aspect cantitativ (cu +3,24%) – se poate lua in considerare un context asemanator al productiei de tamplarie. Practic, nivelul comunicat de INS denota situatia reala a tuturor segmentelor analizate ale pietei de ferestre, remarcandu-se inclusiv o majorare a pretului feroneriei, pe fondul unor sporiri ale cererii.
***
Datele analizate in cadrul publicatiei INFO-Sisteme de tamplarie permit astfel sa se traga concluzia ca, desi principalii operatori ai bransei arata ca, in 2019, domeniul tamplariei termoizolante ar fi stagnat (cel putin in ceea ce priveste cererea pe plan intern, cu aceleasi caracteristici ca in anii anteriori), situatia pare a fi pozitiva pe unele segmente ale pietei de ferestre. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ROTO
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE