Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - LEYKOM: Volumul livrarilor de sisteme de profile Metra s-a mentinut constant in 2020
LEYKOM: Volumul livrarilor de sisteme de profile Metra s-a mentinut constant in 2020
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Apr 2021 06:11
Pe piata locala de sisteme arhitecturale din aluminiu, in anul 2020, cotele principalilor competitori s-au mentinut la nivelurile obisnuite si iar competitia a fost moderata, opineaza reprezentantii Leykom, distribuitorul din România a sistemelor arhitecturale din aluminiu Metra - Italia. Referindu-se la activitatea din ultima perioada, Adrian Piperea, manager de produs in cadrul companiei a afirmat ca "practic, cu totii am fost afectati de conditiile speciale dictate de criza pandemica, atat noi, furnizorii de sisteme, cat si constructorii, investitorii etc. Masurile adoptate pentru a limita efectele negative au fost, in ceea ce ne priveste, de ordin logistic. Astfel, am sustinut stocuri mai mari si am tratat cu atentie si din timp aprovizionarea, respectiv derularea contractelor, din punct de vedere al livrarilor. Aceasta ne-a ajutat sa ne mentinem in anul precedent la un volum de vanzari similar celui raportat in 2019, chiar daca pe parcursul lui 2020 s-au inregistrat fluctuatii ale cererii, iar unele proiecte sau livrari au fost afectate substantial de pandemie. De asemenea, procesul de lansare a noutatilor a fost net diferit, realizandu-se in special prin informari periodice, prin intermediul unor fluxuri de informatii cu privire la acest subiect, precum si prin activitati de marketing online personalizat. De asemenea, am realizat vizite direct la beneficiari – firme specializate in executia de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, antreprenori de constructii si, in special, la birourile de proiectare/arhitectura, realizand prezentari in cadru restrans. In strategia de marketing, am abordat o linie selectiva si ne-am concentrat atentia pe obtinerea unui impact maxim si direct. In ceea ce priveste proiectele recente la care am participat prin livrarea de sisteme, acestea s-au situat, in principal, in sectorul rezidential (case, imobile multifamiliale, apartamente exclusiviste), precum si in cel comercial (cladiri de birouri, amenajari si compartimentari interioare in imobile cu destinatii speciale, cum ar fi, de exemplu, bancile etc). Leykom, care reprezinta in Romania compania Metra - Sisteme profilate din aluminiu pentru aplicatii arhitecturale, continua investitiile in amenajarea showroom-ului, dezvoltarea unor materiale de promovare si realizarea de prezentari directe, pe grupuri de interes. Metra Italia a pregatit un pachet semnificativ de inovatii pentru sistemele de fatada, respective cele de tamplarie glisanta si batanta, pe care urmeaza sa-l prezentam impreuna in perioada imediat urmatoare. In ceea ce priveste problematica digitalizarii industriei, abordarea noastra a fost in oarecare masura pragmatica. Am selectat partile utile si apte de a genera evolutie pentru sectorul nostru de activitate, dar am pastrat si conceptul clasic de abordare, care este foarte important in domeniul constructiilor”.
 
rehau
SISECAM
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE