Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ORGADATA: Optimism in ceea ce priveste evolutia cererii, digitalizarea fiind esentiala
ORGADATA: Optimism in ceea ce priveste evolutia cererii, digitalizarea fiind esentiala
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Nov 2023 06:30
Cosmin Zaharia, director de vanzari, Orgadata Romania, a afirmat ca "in 2022 si 2023, numarul de abonamente a avut o tendinta constanta de crestere. Pietele din Romania si Republica Moldova au fost in concordanta cu tendinta globala generala a Orgadata. In ceea ce priveste anul in curs, asistam la un numar tot mai mare de solicitari, mai ales in cadrul programelor de finantare aflate in curs de desfasurare. Asadar, pe fondul unui interes sporit si foarte necesar pentru digitalizare, ne putem declara optimisti pentru viitor. Referitor la noutati, SimplyTag si Logikal MES sunt doua solutii inovatoare, care se aliniaza perfect cu orientarea puternica a industriei spre digitalizare si automatizare. Logikal MES (sistem de executie a productiei) este o platforma digitala pentru productie si ofera un control deplin asupra proiectelor realizate cu Logikal. Aceasta platforma furnizeaza informatiile potrivite, la statia de lucru potrivita, la momentul potrivit pentru orice zona predefinita de lucru. SimplyTag este un mic cod QR aplicat fiecarei ferestre, usi sau fatade, care faciliteaza accesul la toate datele despre ansamblul respectiv. Marcajul respecta etichetarea CE, ofera clientului toate informatiile necesare despre articol, fiind extrem de util ca baza ideala pentru comenzile de intretinere sau fidelizarea clientilor. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele SimplyTag. Trebuie subliniat ca aceste solutii folosesc cea mai recenta tehnologie pentru a creste eficienta, a spori randamentul proceselor si a asigura adaptarea la evolutia transformarii digitale. Daca ne referim la actiunile intreprinse pentru a compensa o posibila scadere a cererii, din acest punct de vedere exploram in mod activ o serie de masuri strategice, cum ar fi diversificarea ofertelor noastre de produse sau optimizarea eficientei operationale. In plus, monitorizam indeaproape tendintele pietei si nevoile clientilor pentru a ne adapta rapid, asigurandu-ne, astfel, rezistenta in conditiile economice in schimbare. Pentru perioada urmatoare, avand in vedere ca prognoza implica in mod inerent incertitudine, noi ne pozitionam strategic si monitorizam indeaproape tendintele pietei, investind in inovare, dezvoltare si incercand sa oferim o reactie agila ca raspuns la schimbari, pe masura ce ele apar. Continuam sa ne concentram pe adaptabilitate, nevoile clientilor si utilizarea tehnologiei pentru a naviga prin potentialele schimbari in peisajul afacerilor. Digitalizarea este cruciala in modernizarea proceselor, sporirea eficientei si mentinerea competitivitatii in mediul de afaceri de astazi, ce se dezvolta intr-un ritm rapid. Iar Orgadata dispune de instrumentele potrivite pentru a oferi solutiile necesare".
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left