Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SIEGENIA: Piata romaneasca este in plina expansiune pe segmentul premium
SIEGENIA: Piata romaneasca este in plina expansiune pe segmentul premium
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Oct 2023 06:30
Lajos Szonda, reprezentantul pentru Romania al grupului SIEGENIA considera ca debutul conflictului militar din Ucraina a generat un lant intreg de situatii nefavorabile industriei de profil, mai ales in ceea ce priveste lipsa resurselor de energie si costul ridicat al acestora. „In continuare, preturile la energie si costurile la materiile prime ne afecteaza activitatile curente, insa chiar si asa, am decis sa nu mai majoram, la randul nostru, costurile de comercializare a produselor, pastrandu-le pe cele de la inceputul anului. In plus, in viitorul apropiat, avem chiar in vedere sa le scadem, in mod special in ceea ce priveste MTZ (componenta de pret legata de costul materiilor prime). Segmentul de piata in cadrul caruia ne desfasuram activitatea este foarte afectat anul acesta de problema creditarii, care a determinat o stagnare a pietei imobiliare interne, precum si de razboiul de la granita. In aceste conditii, producatorii de tamplarie termoizolanta care se axeaza pe piata interna intampina dificultati serioase, spre deosebire de cei care sunt implicati in operatiuni de export si care nu au inregistrat scaderi atat de masive in activitate. La nivel general insa, putem spune ca domeniul specific de activitate a inregistrat o contractare a vanzarilor de aproximativ 20%-25% pe plan intern. In acelasi timp, totusi, remarcam ca piata romaneasca este in plina expansiune in domeniul tamplariei termoizolante premium, iar acest segment este zona noastra de tinta si de interes. Suntem prezenti pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul dealerilor nostri deja consacrati VBH Romcom si Profine Romania, cu care am dezvoltat si dezvoltam in continuare o relatie de suport reciproc.
In anul 2021, desi am fost in plina pandemie, am inregistrat un adevarat record al ultimilor 13 ani din punct de vedere al rezultatelor financiare. De asemenea, inclusiv anul trecut am reusit sa depasim cu peste 30% incasarile din 2021”, a adaugat Lajos Szonda. Informatii suplimentare, la www.siegenia.com
    
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left