Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SOMFY lanseaza o gama de produse de inalta tehnologie pentru „casa conectata”
SOMFY lanseaza o gama de produse de inalta tehnologie pentru „casa conectata”
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Mar 2021 06:10
Conform analizelor interne elaborate de compania Somfy Romania, clientii actuali si potentiali din tara noastra isi indreapta atentia si cerintele tot mai mult catre produsele fiabile, de pe segmentul premium, care pot fi integrate si interconectate in universul „casei inteligente”, fapt ce reiese si din dublarea vanzarilor de sisteme pentru umbrire smart-home Somfy, din ultima perioada. „In contextul in care au petrecut mai mult timp in interiorul locuintelor, oamenii au inceput sa constientizeze tot mai mult relevanta si importanta alegerii sistemelor de automatizare si motorizare pentru simplificarea stilului de viata, optimizarea costurilor, confortul termic, vizual si acustic sporit, precum si economia de timp adusa prin automatizarea actiunilor repetitive. Asadar, investitiile intr-o casa «smart» devin necesare pentru noile nevoi si realitatea prezenta”, a mentionat Vlad Rovo, Country Manager al Somfy Romania si Moldova.
Dupa Amazon Alexa, Google Assistant si IFTTT, de la 1 decembrie 2020, solutiile conectate Somfy au devenit compatibile si cu Apple Home Kit si, prin urmare, cu principalele platforme de control vocal si servicii de pe piata „smart home”. Totodata, in 2020, Somfy a extins la nivel global (inclusiv in Romania), parteneriatul cu trei companii reprezentative in industrii complementare: Assa Abloy, Danfoss si Schneider Electric, in cadrul proiectului Connectivity Ecosystem. Scopul acestui proiect este acela de a oferi solutii eficiente, usor de integrat, care functioneaza impecabil impreuna si care duc conectivitatea la urmatorul nivel. Intr-o lume digitala in expansiune, acest parteneriat aduce o valoare adaugata reala instalatorilor si integratorilor de sisteme si dezvoltatorilor, dar si beneficii-cheie proprietarilor de locuinte, privind eficienta energetica, securitatea, confortul si simplitatea in utilizare.
In a doua parte a anului 2021, Somfy Romania va lansa pe piata nationala un nou produs revolutionar destinat „casei conectate”, care va completa portofoliul curent de solutii. In opinia oficialilor companiei, vor exista pe parcursul anului diversi factori care vor impulsiona cererea de sisteme smart de umbrire, respectiv conceptul nZEB pentru cladirile noi, programul de renovare „Casa Eficienta Energetic” sau stimularea masurilor de eficientizare energetica (inclusiv a ferestrelor si a rulourilor) la nivel european, ceea ce va genera oportunitati de export in aceste tari. In plus, cresterea gradului de constientizare privind impactul asupra mediului va crea o atentie sporita asupra principiilor de sustenabilitate atat in randul publicului specializat, cat si in cel al consumatorilor finali.
Responsabilitatea pentru protejarea mediului este un principiu care guverneaza activitatea Somfy la nivel global si local, compania actionand permant pentru crearea de produse durabile si cu design ecologic pentru locuinte eficiente energetic. In prezent, peste 50% dintre produsele Somfy comercializate la nivel global sunt proiectate ecologic, iar in Romania aceasta pondere este de peste 70%. Mai mult, Somfy Romania este membru activ la nivel local in mai multe organizatii si asociatii pentru promovarea eficientei energetice in cladiri si locuinte, precum Asociatia ROENEF, RoGBC (Romania Green Building Council) sau KNX Romania, contribuind astfel la promovarea acestor practici la nivel local.
Fondata in anul 1969 in Franta, compania Somfy este unul dintre liderii mondiali ai domeniului sistemelor de umbrire, acces si automatizare pentru locuinte si cladiri comerciale. In prezent, aceasta detine 8 fabrici in Franta, Italia, Polonia, Tunisia si China, are peste 6.000 de angajati in intreaga lume si afaceri de 1.257,1 miliarde euro raportate in 2020. Grupul Somfy inoveaza constant pentru a crea solutii destinate cladirilor, care sa le ofere locatarilor confort, stare de bine si siguranta, si contribuie la asigurarea unui mediu optim pentru o dezvoltare sustenabila. In acelasi timp, de peste 50 de ani creeaza solutii durabile, accesibile tuturor, concepute pentru stilul de viata actual si cu grija pentru viitor. Informatii suplimentare, la www.somfy.ro
 
RT
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza