Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TRITON: Vanzari de 3,7 milioane euro, in primul semestru, pe segment tamplarie
TRITON: Vanzari de 3,7 milioane euro, in primul semestru, pe segment tamplarie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Nov 2022 06:10
Dupa ce in anul 2021 compania Triton a inregistrat o crestere semnificativa a cererii pentru sistemele de feronerie, in 2022 conducerea firmei a trebuit sa isi dimensioneze eforturile pentru a contracara reculul resimtit ca efect al pandemiei, dar si prudenta pe care au aratat-o toti investitorii si dezvoltatorii in luarea deciziilor, pe fondul razboiului din Ucraina.
"Spre ultimul trimestru din acest an, am vazut o tendinta de stabilizare a cererii si speram ca aceasta conditie sa creeze premisele unei piete consecvente si in 2023.
In 2021, in cadrul Diviziei de Feronerie si Accesorii pentru Tamplaria din PVC si Aluminiu, am inregistrat o cifra de afaceri de 6 milioane de euro. In prima jumatate a acestui an, avem contabilizata o cifra de peste 3,7 milioane de euro, nivel ce se incadreaza in cresterea de 30% pe care am prognozat-o si ne-am asumat-o la inceputul anului.
Pentru perioada urmatoare, ne asteptam la noi dificultati generate de cresterea preturilor si a costurilor de aprovizionare, precum si la provocari legate de disponibilitatea specialistilor pe piata fortei de munca. Experienta de peste 25 de ani in domeniu ne ajuta, insa, sa depasim aceste obstacole, printr-o foarte buna dimensionare a stocurilor, prin negocierea conditiilor comerciale astfel incat sa obtinem cele mai bune preturi pentru clienti, precum si prin adaugarea la gamele de produse pe care le comercializam a celor mai recente si eficiente inovatii din domeniu. Anul acesta si cu siguranta si in anii ce vor urma, eficienta energetica va fi un subiect aflat permanent pe masa discutiilor. Acest fenomen a luat deja amploare in majoritatea sectoarelor industriale. Daca vorbim de constructii, doar proiectele de tip «case inteligente» sau «cladiri verzi» ne vor oferi mereu perspective de crestere si de eficientizare a solutiilor tot mai performante pe care le vom propune clientilor, fara a mai lua in calcul lucrarile de renovare si reamenajare energetica a cladirilor deja existente, sector unde oferim, de asemenea, solutii personalizate pentru fiecare tip de cerere exprimata de parteneri. Suntem increzatori ca toate produsele noi pe care le propunem beneficiarilor, alaturi de masurile luate pentru a gestiona cat mai eficient stocurile, capacitatea de depozitare, folosirea eficienta a resurselor pe care le avem, dar si echipa profesionista care lucreaza in cadrul acestei divizii, vor fi conditii suficiente pentru a ne asigura functionarea optima in cadrul conditiilor economice si sociale tot mai incerte", a declarat Raducu Radu-Menegon, directorul national al Diviziei de Feronerie si Accesorii pentru Tamplaria din PVC si Aluminiu din cadrul companiei Triton.
Tendinta de crestere a cererii de sisteme perfomante
Dintre noutatile portofoliului din acest an, reprezentantul Triton a indicat sistemul revolutionar Wins, de la Tyan, care este in acest moment cea mai rapida si simpla solutie de tratare a rostului ferestrei.
"Este o izolare fonica si termica in rostul ferestrei, ce elimina formarea condensului si a mucegaiului pe toata durata de viata a ferestrei si poate preveni pierderea energiei termice din incapere, contribuind la pastrarea etanseitatii chiar si in cazul unor furtuni violente, cu o viteza a vantului de pana la 160 km/h. Este un sistem in trei straturi, ce nu exercita presiuni asupra ferestrei, se aplica cu o economie de timp de pana la 4 ori fata de sistemele standard si rezista pana la 10 ani in fata deteriorarii cauzate de razele UV. Anul acesta am observat mentinerea tendintei de crestere a cererii pentru sistemele perfomante, cerere pe care am intampinat-o cu doua noi sisteme pe care principalul nostru furnizor le-a lansat si pe care le-am preluat si in portofoliul nostru. Este vorba despre sistemul de feronerie culisanta Move, un produs cu un grad de etansare foarte bun si efort redus in operare, precum si de sistemul de inchidere batant INSTINCT, special creat pentru secolul XXI. Practic, INSTINCT este un sistem actionat electronic, ce se desprinde radical de principiile clasice ale incuietorilor traditionale in mai multe puncte. De asemenea, am testat si am abordat noi tehnici de protectie a ferestrelor sau a altor suprafete de lucru atunci cand se executa lucrari de amenajare si ne-am oprit asupra foliei de protectie lichida Octapeel, care se aplica usor, este elastica, durabila, rezistenta si protejeaza impotriva deteriorarilor accidentale pe toata durata lucrarilor de constructii. Octapeel este un produs pe baza de apa, non-toxic, fara compusi volatili organici, obtinut 100% din materiale reciclate, rezistent la ploaie, inghet, expunere la radiatii UV si abraziune mecanica. La finalizarea lucrarilor, Octapeel se indeparteaza cu usurinta, iar suprafetele raman curate si fara reziduuri", a precizat Raducu Radu-Menegon. Informatii suplimentare, la www.triton.com.ro
 
    
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left