Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - URBAN: Piata de utilaje urmeaza tendinta domeniului constructiilor
URBAN: Piata de utilaje urmeaza tendinta domeniului constructiilor
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Iun 2011 09:02
Fondata in anul 1999, societatea Urban C & O este subsidiara locala a societatii Urban GmbH & Co Maschinenbau KG - Germania, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de utilaje destinate fabricarii de ferestre/usi din PVC. Concernul are filiale in Germania, Austria, Canada si SUA, realizand o cifra medie de afaceri de peste 70 de milioane de euro. Reprezentanta din Romania are peste 200 de parteneri. In continuare, directorul general al companiei se refera la aspecte esentiale ale activitatii specifice.
 
* Catalin Polivanov, director general al Urban C&O: "Spre deosebire de alti specialisti din bransa, nu consider ca elemente cum ar fi concurenta neloiala, promovarea unor produse de calitate indoielnica sau indisciplina financiara constituie, in prezent, dificultatile majore pe care le intampina firmele. Este vorba, mai degraba, despre teama managerilor firmelor specializate in executia de ferestre/usi de a aloca fonduri pentru achizitia de utilaje (indiferent de nivelul de performanta a acestora). Lipsa unei perspective concrete in ceea ce priveste revigorarea pietei de profil ii determina pe partenerii nostri sa fie foarte circumspecti atunci cand se pune problema alocarii resurselor financiare in aceasta directie. Oferta Urban C&O include o diversitate de utilaje performante, comercializate la un pret foarte competitiv daca se iau in considerare caracteristicile tehnice deosebite garantate de furnizorii nostri (Urban, respectiv Schirmer, ambele din Germania). Clientii recunosc, in unanimitate, superioritatea solutiilor tehnologice puse la dispozitie, insa aceasta atitudine nu se concretizeaza prin actiuni de achizitie. In prezent, incercam sa promovam, in principal, modelele AKS 6250 (utilaj de sudura la patru capete, caracterizat printr-un raport optim calitate/pret) si SV 530 (masina automata pentru debavurare reprezentand cel mai rapid astfel echipament de pe plan mondial). De asemenea, punem accent pe promovarea centrelor de prelucrare Schirmer, cu diferite capacitati, toate beneficiind de un grad maxim de fiabilitate. In perioada curenta, ne propunem sa punem in valoare utilajele comercializate impreuna cu un pachet de service competent. Un obiectiv prioritar este acela de a-i convinge pe potentialii beneficiari ca vor deveni partenerii nostri, nu doar simpli clienti. Sistemul de distributie ramane neschimbat, adresandu-ne fabricantilor de ferestre de pe intregul teritoriu al Romaniei. In ceea ce priveste elementele de imagine, am implementat modificari substantiale la interfata de comunicare online, introducand o gama multipla de utilaje si prezentand o serie de caracteristici importante pentru clienti. Site-ul va fi permanent actualizat, avand interesul sa informam in mod prompt partenerii cu privire la toate noutatile aparute. Perspectivele sunt, din punctul nostru de vedere, incerte. In pofida orientarii cererii in functie de pret, este clar ca doar prin utilizarea unor utilaje cu performante inalte se pot obtine rezultatele scontate, in vederea consolidarii pozitiei companiilor respective pe piata".
 
 
 
 
 
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left