Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WOOD EXPERT INDUSTRY: Livrari de utilaje la doua noi fabrici de tamplarie
WOOD EXPERT INDUSTRY: Livrari de utilaje la doua noi fabrici de tamplarie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Sep 2021 06:00
Compania Wood Expert Industry (Bucuresti) deruleaza o activitate laborioasa in domeniul echipamentelor dedicate prelucrarii lemnului de la stadiul de bustean pana la cel de prefabricat, oferind tehnologii complete. „In ultima perioada am echipat complet peste 45 de fabrici. Detinem utilaje de top, respectiv toata gama de echipamente de mare productivitate. In portofoliul propriu, cu o contributie de aproximativ 8% la vanzarile totale, se afla si utilaje moderne dedicate executiei tamplariei termoizolante. Recent, am instalat doua astfel de linii la firmele Dorna Eco House (Vatra Dornei) si Eco Moldova (Radauti). Achizitia produselor de acest tip cu finantari este destul de anevoioasa, pentru ca fonduri europene nu prea mai exista de doi ani, iar cei 20.000 de euro alocati pentru start-up-uri sunt insuficienti. Cu ei se pot face cel mult mici ateliere de intretinere, iar noi le explicam acest lucru potentialilor clienti prin consultanta specializata. Totodata, firmele producatoare de tamplarie termoizolanta intampina si alte probleme, cum ar fi aprovizionarea cu materii prime, multe dintre ele fiind nevoite, in anumite zone, sa-si inchida activitatea.
Oferim colaboratorilor si o serie de servicii auxiliare precum consultanta, montaj, service, garantie, dar si soft-uri de specialitate (inclusiv pentru ferestre, usi, obloane sau jaluzele) si scule. Suntem prezenti cu livrari peste tot in tara, dar si in Republica Moldova, de unde obtinem aproximativ 10% din incasari. Echipamentele pe care le comercializam provin, in proportie de 90% din Italia, dar si din Germania, cum este binecunoscuta firma Paul”, a declarat Paul Teodorescu, directorul general al firmei. Informatii suplimentare, la www.woodexpert.ro
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left