Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALLIANZ T.C. a investit anul acesta in extinderea gamei proprii de accesorii Titan
ALLIANZ T.C. a investit anul acesta in extinderea gamei proprii de accesorii Titan
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Nov 2022 06:10
Producatorul de accesorii Allianz T.C. Com, din Bucuresti, si-a extins si anul acesta gama de accesorii destinate tamplariei termoizolante. „In 2022, am lansat noul model Secure de maner destinat ferestrelor, din gama proprie Titan. De asemenea, am dezvoltat o noua gama de suruburi destinate ansamblurilor din tamplarie din PVC care sunt fabricate peste hotare in Polonia si Turcia, iar pentru un interval de maxim trei ani, ne-am propus sa initiem productia proprie pentru aceste produse, in aceeasi fabrica unde realizam clinindrii. Pe segmentul accesoriilor, suntem prezenti si prin productia/ comercializarea de manere pentru usi din gama premium, contraplaci pentru usi, toate aceste trei categorii mentionate anterior facand parte din gama proprie Titan. Aceasta a fost lansata in 2021 si include, de asemenea, si primele sisteme de feronerie pentru ferestre si usi cu simpla si dubla deschidere, fabricate integral in Romania. Gama de accesorii pe care o punem la dispozitia clientilor mai include balamale pentru profile premium si plase de protectie impotriva insectelor. Din punct de vedere al pretului, cilindrii fac parte din gama medie, iar pentru realizarea lor detinem o capacitate de productie de 110.000 de unitati/ luna. In 2021, ne propusesem sa fabricam doua milioane de cilindri, insa am reusit sa realizam doar 1,6 milioane de bucati, din cauza majorarii costurilor la materiile prime si la utilitati. Comercializarea produselor destinate tamplariei termoizolante are o contributie de aproximativ 40% la veniturile totale, diferenta revenind vanzarilor de plasa din fibra de sticla.
Cererea pentru accesoriile destinate tamplariei termoizolante a fost anul acesta in scadere din cauza cresterii necontrolate a preturilor materiilor prime la nivel mondial si la energie. Astfel, a trebuit sa facem fata unor majorari ale costurilor cuprinse intre 40% si 80%. Din pacate, nu se intrevad semnale de stabilizare a situatiei in perioada imediat urmatoare, aceste probleme intalnindu-se si in alte tari. De exemplu, unul dintre clientii nostri din Lituania a trebuit sa faca fata anul acestuia unui val de 5 majorari la preturile energiei. Oricum, tarile mai sarace din Europa, asa cum este si Romania, sunt defavorizate in fata acestor provocari.
Cifra de afaceri proprie a inregistrat in 2021 o crestere de 21% in raport cu 2020, iar pentru 2022 avem in vedere o mentinere a acestui trend ascendent. Din pacate, nu putem face estimari exacte, intrucat acesta este un an atipic”, a declarat Alexandru Daniel Tache, directorul de vanzari al firmei. Informatii suplimentare, la www.allianztc.ro 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left