Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 28 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TSV THERMO GREEN, accesorii de tamplarie din PET reciclat de la Grup PM
TSV THERMO GREEN, accesorii de tamplarie din PET reciclat de la Grup PM
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Iun 2023 06:36
TSV Thermo Green face parte din linia de produse lansate sub brandul TSV, care reprezinta identitatea unui sistem premium de glafuri din aluminiu, performant atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Linia de produse TSV Thermo Green include accesorii fabricate dintr-un material functional realizat 100% din polietilena tereftalata (PET) reciclata, avand caracteristici de eficienta termica sporita. Coeficientul de transfer termic al reperelor din aceasta gama ajunge la numai 0,6 W/mpK, ceea ce constituie o performanta superioara celei corespunzatoare majoritatii pachetelor de geam triplustratificat disponibile pe piata. Produsele din gama TSV Thermo Green se adapteaza perfect cerintelor actuale de sustenabilitate, fiind potrivite pentru utilizarea in cadrul constructiilor pasive. Materialele sunt fabricate in conformitate cu standardele NZEB, ce impun fie caracteristicile tehnice remarcabile, fie procedee de productie eficiente din punct de vedere energetic, ecologice (cum ar fi integrarea de materiale reciclate) si cu o amprenta scazuta de carbon. 

Greutate redusa si rezistenta mecanica ridicata
TSV Thermo Green se remarca atat prin includerea in structura produselor componente a materialelor reciclate, cat si prin calitatile functionale intrinseci. Reperele au o greutate redusa si o rezistenta mecanica ridicata, asigurand multiple posibilitati de utilizare in domeniul constructiilor. Linia TSV Thermo Green include: 
Profil de inaltare solbanc, adaptat pentru toate tipurile de profile PVC folosite la fabricarea tamplariei termoizolante;
Profil de termoizolare a soclului utilizat pentru izolarea termica si hidroizolarea optima a usilor;
Precadre;
Placa termoizolare pentru montaj sub glaful exterior/interior.
Produsele pot fi livrate in 2 - 3 zile lucratoare, de la depozitele Grup PM din Romania, Italia si Ungaria, in functie de zona de unde este realizata comanda. Disponibile intr-o gama de peste 2.000 de repere, livrate catre mai mult de 5.000 de clienti din 7 tari, produsele realizate in fabrica PM, din Turcia, se diferentiaza din punct de vedere concurential prin calitate si caracteristici inovatoare, asigurand beneficii de timp si calitate utilizatorilor profesionisti. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left