Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Deceuninck: Aniversare de 25 de ani in Romania, marcata de vanzari in crestere
Deceuninck: Aniversare de 25 de ani in Romania, marcata de vanzari in crestere
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 04 Oct 2023 12:48
Deceuninck, producator de top de sisteme din PVC pentru ferestre si usi, sarbatoreste 25 de ani de activitate in Romania alaturi de partenerii sai, carora le multumeste pentru cooperare si incredere. Peste 60 de parteneri activi in Romania au raspuns afirmativ invitatiei Deceuninck de a participa la seria de evenimente ce au culminat cu Cina de Gala Deceuninck - 25 de Ani in Romania, ocazie cu care gazdele evenimentului, Grzegorz Federowicz, Director de Vanzari Deceuninck Europa Centrala si Ovidiu Cilibiu, Director de Vanzari Deceuninck Romania au inmanat Diplome Aniversare.
“Aniversarea operatiunilor noastre in Romania este cea mai buna ocazie de a va multumi pentru increderea pe care ati aratat-o pana acum – datorita cooperarii comune putem oferi produse la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste economisirea de energie, calitatea si designul. Vremurile sunt mai bune, uneori mai putin prielnice, de aceea va multumim pentru ca sunteti mereu alaturi de noi,” afirma Ovidiu Cilibiu, Director de Vanzari Deceuninck Romania, in deschiderea Galei Deceuninck - 25 de ani in Romania.
In timpul evenimentului de doua zile, partenerii Deceuninck au avut ocazia sa auda stirile Deceuninck, despre modul in care se dezvolta compania si calea catre un viitor mai bun, despre situatia si tendintele pietei din Romania, despre inovatii si produse, dar si despre activitatile de marketing curente si viitoare.
„Cea mai importanta piatra de hotar a ultimilor ani in activitatea noastra a fost directia inovatoare generata de platforma Elegant. Aceasta aduce o multitudine de noutati ce au deja un cuvant greu de spus in avansul Deceuninck catre un viitor sustenabil: triada inovatiei tehnologice - iCOR, ThermoFibra si Forthex – aduce beneficii multiple in intreg ciclul de viata al ferestrelor si usilor, acestea fiind mai usor de produs si mai eficiente energetic, contin material reciclat intre 15 si 30%, printre cele mai ridicate procente oferite pe piata, cu un consum de energie considerabil mai mic si cu un design ce aduce profilele din PVC la nivelul imaginii aluminiului.
Datorita platformei Elegant, noi am crescut constant in ultimii ani, anul 2022 fiind un an record al Grupului, cu vanzari de peste 974.1 milioane euro. In Romania, chiar daca platforma Elegant a fost lansata mai tarziu fata de alte tari din Europa Centrala, vanzarile sunt in crestere, aceasta fiind dovada ca activam pe o piata matura, pe care o respectam si sustinem cu produse de top. Anul 2023 a adus o largire semnificativa a partenerilor Deceuninck Romania, ceea ce se va reflecta in cifrele afacerii, dar mai ales in satisfactia celor ce aleg confortul, inovatia si sustenabilitatea ferestrelor si usilor realizate cu sistemele Deceuninck,” a declarat Grzegorz Federowicz, Director de Vanzari Deceuninck Europa Centrala.
Pe piata locala, Deceuninck a inregistrat o cifra de afaceri de peste 44 milioane de lei in 2022, un avans de 10% comparativ cu anul precedent. 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left