Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT lanseaza seria a 3-a a cursului de inginerie si management al fatadelor cortina
PPTT lanseaza seria a 3-a a cursului de inginerie si management al fatadelor cortina
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Ian 2024 11:03
Incepand cu 16 ianuarie a.c., la Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, se va derula cea de-a treia serie a cursului postuniversitar "Ingineria si Managementul Sistemelor de Fatade", ce-si propune sa vina in sprijinul companiilor din domeniul respectiv in vederea specializarii angajatilor implicati in elaborarea proiectelor tehnice pentru fatadele cortina sau executia acestora. Durata programului este de 180  de ore didactice. Cursul postuniversitar vizeaza dobandirea de competente aferente unui standard ocupational pentru educatie si formare de nivel 6, domeniul clasificarii internationale standard a educatiei ISCED 7, se organizeaza pentru activitati specifice din clasificarea activitatilor din economia nationala cod CAEN 7112 - Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea, respectiv pentru ocupatia din grupa majora 2, cuprinsa in clasificarea ocupatiilor din Romania codul COR 214209 - consilier inginer constructii. Disciplinele ce vor fi urmate sunt constituite de:
-Legislatie si reglementari tehnice
-Siguranta si confort
-Sisteme de fatade
-Software dedicat sistemelor de fatade
-Tehnologii de montaj si managementul proiectelor.
Pentru informatii suplimentare, click aici
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left