Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 05 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - LIPOPLAST continua Investitiile pe diferite planuri si in anul aniversar 2024
LIPOPLAST continua Investitiile pe diferite planuri si in anul aniversar 2024
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Apr 2024 06:15
Din 1994, anul infiintarii, compania Lipoplast, cu sediul in judetul Timis, a produs peste un milion de ferestre din PVC si aluminiu. „In prezent, in activitatea firmei, executia tamplariei din aluminiu detine o pondere de 15%, diferenta revenind vanzarilor de ansambluri din PVC (45%), geam termoizolant (25%), rulouri si plase de protectie impotriva insectelor, precum si lucrarilor derulate pe segmentul constructiilor. Produsele fabricate sunt distribuite pe piata locala, precum si la export, pe pietele din Italia, Germania si Benelux.
Pe segmentul tamplariei din aluminiu, lucram cu profile marcile Aliplast sau Schüco si geam termoizolant realizat cu sticla de control solar, fatade ventilate din sticla si fatade structurale.
Planul de investitii implementat anul acesta presupune pe langa achizitia unei noi linii de sudura pe segmentul tamplariei din PVC si adoptarea altor masuri precum introducerea unor sisteme digitale suplimentare de control, atat in ceea ce priveste infrastructura de utilitati, cat si cea operationala. Scopul este de a detine controlul la nivel granular asupra costurilor, pentru a putea reactiona rapid si eficient in fata miscarilor de pe piata. Ca parte a acestui proiect, am investit anul trecut si in achizitionarea a 100 kW productie de energie electrica din panouri fotovoltaice, devenind astfel prosumatori.
Am bugetat totodata investitii mai mari in departamentul de marketing, tintind clientul final prin cresterea imaginii de marca a firmei. Pentru compania noastra anul 2024 este unul cu totul deosebit, Lipoplast sarbatorind treizeci de ani de activitate. Va fi un an in care vom celebra stransele legaturi pe care le-am format atat cu clientii si furnizorii nostri, cat si cu toti cei care lucreaza si multi dintre cei care au lucrat in cadrul Lipoplast de-a lungul a trei decenii. Le sunt deosebit de recunoscator pentru eforturile pe care le-au facut si privesc cu entuziasm catre proiectele care ne asteapta”, a declarat Dr. Valeriu Cirpanu, fondatorul Lipoplast. Informatii suplimentare, la www.lipoplast.ro
    
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left