Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUKÖNIGSTAHL: Investitie de 60.000 de euro in noul showroom din Chisinau
ALUKÖNIGSTAHL: Investitie de 60.000 de euro in noul showroom din Chisinau
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Iun 2018 12:58
Alukönigstahl, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, lider european pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, deschide noul sediu in Chisinau - Republica Moldova, dotat si cu un showroom modern, care a atras o investitie de aproximativ 60.000 de euro. Noul sediu, cu o suprafata de 120 de mp, expune cele mai noi produse si solutii, devenind locul ideal pentru informarea si inspirarea partenerilor.
Pentru anul in curs, Alukönigstahl Moldova estimeaza o crestere de cel putin 20% a business-ului si are in plan ca, pana la finele lui 2018, sa isi extinda echipa, in prezent compania avand doi angajati.
„Ne bucuram ca, la doi ani de la infiintarea filialei locale, anuntam acum deschiderea primului showroom din Republica Moldova, amenajat cu ajutorul unor sisteme si solutii de ultima generatie de la Schüco si Warema, partenerii nostri. Acesta este impartit in doua zone mari: zona operationala, care sustine activitatile zilnice ale echipei, dar si zona expozitionala, unde partenerii pot fi consiliati de specialistii nostri in alegerea solutiilor potrivite pentru proiectele lor”, a declarat Attila Beer Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.
Inca de la intrare, sunt prezente elementele pe care Alukönigstahl le poate furniza partenerilor sai, de la fatada eleganta din sistem Schüco FWS 50, ce permite luminii naturale sa intre cu generozitate in spatiul de lucru, pana la usa de la intrare, realizata din seria ADS 70.HI, echipata cu Access Control. De asemenea, pentru o mai buna ventilatie naturala, ferestrele au fost asezate la inaltime si echipate cu feronerie cu actionare electrica Schüco TipTronic SimpySmart, care asigura o actionare facila a acestora.
Sala de intalniri poate fi delimitata de restul spatiului, datorita usii pliante Schüco ASS 80 FD, in 6 foi, ce permite o separare flexibila si asigura, totodata, si o buna izolare fonica intre cele doua zone. Peretele opus usii pliante dezvaluie inca trei elemente spectaculoase, de mari dimensiuni: doua usi glisante din seria ASS 77 Panorama Design respectiv ASS 80 Hi si o fatada FWS 60 CV. Acest perete este protejat cu jaluzele exterioare Warema, cu diferite forme si dimensiuni ale lamelei, cu actionare electrica, ce asigura umbrirea optima a spatiului.
Sucursala de la Chisinau a inregistrat in 2017 vanzari de peste 550.000 euro, livrand solutii arhitecturale din aluminiu pentru diverse cladiri de birouri, ca de exemplu sediul Starnet, dar si constructii rezidentiale.
Despre Alukönigstahl
Înființată în 1864, Alukönigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltata de-a lungul a cinci generații, iar in prezent acopera 17 tari Sud-Est europene, cu o cifra de afaceri de peste 300 milioane de euro (in 2014).
Din 2016, s-a infiintat filiala din Republica Moldova, cu sediul in Chisinau. Alukönigstahl asigura partenerilor sai locali o gama larga de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru un proiect.
 
TSV
rehau
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza