Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CASA NOASTRA deschide un nou showroom QFORT in Craiovita
CASA NOASTRA deschide un nou showroom QFORT in Craiovita
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Oct 2019 14:43
QFORT anunta deschiderea noului showroom QFORT din Craiovita, proiectat sub acelasi concept inovator axat pe confortul deplin al clientilor care aleg sa le treaca pragul. Noul showroom este localizat pe Bulevardul Oltenia, nr. 78, bloc 200 OP, scara 3, parter, in Craiova, judetul Dolj, chiar in sensul giratoriu Fortuna.
Aici, veti avea la dispozitie o echipa de specialisti dedicati in a te ajuta si indruma pe calea celor mai intelepte si sustenabile decizii pentru locuinta, disponibila de luni pana vineri intre orele 9:00 si 20:00 si sambata intre 9:30 si 14:00.
Pe langa designul interior inovator, menit sa te faca sa te simti ca acasa si oamenii dornici sa te ajute si sa iti raspunda la intrebari, in noul showroom QFORT vei putea vedea si testa unele dintre cele mai importante game de produse de tamplarie termoizolanta din portofoliul QFORT, printre care: ferestre si usi de balcon din PVC si aluminiu cu geam termozolant din gama Stars by QFORT, usi de intrare din PVC si aluminiu din gama Baby I’m Home!, usi culisante din PVC si aluminiu din gama Paysage si usi culisante din aluminiu din gama Panorama, alaturi de sisteme de umbrire din gama Discret by QFORT, printre care jaluzele venetiene si rulouri exterioare.
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left