Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PM TECHNIC a participat la Construma 2018
PM TECHNIC a participat la Construma 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 07 Mai 2018 06:15
In perioada 11 - 15 Aprilie 2018, echipa noastra a fost prezenta cu un stand expozitional la targul de constructii Construma din Budapesta - cea mai importanta expozitie a industriei de constructii din Ungaria, care se organizeaza inca din anul 1973. Pm Technic a fost singura firma de profil participanta pe sectorul accesoriilor pentru tamplarie PVC.
Ca in fiecare an, evenimentul a gazduit expozanti din industria constructiilor, acoperind toate ariile acestui domeniu, de la etapa de planificare pana la finalizarea oricarui tip de constructie, incluzand design si amenajari atat de interior cat si de exterior.
Anul acesta, unul dintre cele mai discutate subiecte a fost cel al energiei sustenabile, iar tema evenimentului a fost Casa Viitorului, expozantii fiind incurajati sa expuna inovatiile din domeniu.
La standul nostru i-am intampinat pe vizitatori cu solutii inovatoare in materie de accesorii pentru tamplaria din PVC si lemn, acoperind cele mai diverse solicitari.
Produsul vedeta de anul acesta, prezentat si in cadrul expozitiei, a fost sistemul de prag de aluminiu cu bariera termica. Acest sistem este perfect adaptat atat pentru tamplaria de PVC cat si pentru cea de lemn.
O atentie deosebita din partea vizitatorilor s-a inregistrat si in legatura cu produsele ce constituie elemente de legatura sau rigidizare cum ar fi: conectorul montant mobil, conectorul montant fix sau coltarul de sudura Pm. Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre acestea, consultati catalogul nostru.
Ne-am bucurat sa vedem interesul ridicat al vizitatorilor pentru sisteme inovative si tehnologii noi si asteptam cu interes evenimentul de anul urmator. Pana atunci vom continua sa dezvoltam si sa aducem noutati in materie de accesorii pentru tamplaria din PVC si lemn pentru piata de profil din Europa. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.com
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left