Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - GEALAN: Strategie concertata de marketing pentru consolidarea marcii
GEALAN: Strategie concertata de marketing pentru consolidarea marcii
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 19 Iun 2015 10:47
Companiei Gealan - furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei - i-a fost decernat Trofeul EURO-Fereastra 2015, la categoria „Reliable Brands”, cu ocazia galei premiilor cu acelasi nume, care a fost organizata in cadrul Conferintei Internationale pentru Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina, editia a saptea. Distinctia recompenseaza, in mod binemeritat, o activitate neintrerupta de doua decenii pe piata autohtona de profil, firma din Bucuresti reusind sa-si construiasca renumele de furnizor de prim rang de sisteme din PVC atat in perceptia consumatorilor, cat si partenerilor de afaceri. Pozitia dominanta detinuta in domeniu a fost sustinuta prin promovarea unor sisteme adaptate la specificul cererii locale, respectand totodata cu strictete prevederile referitoare la calitate si performanta incluse in standardele internationale care guverneaza acest sector de activitate. Marca Gealan este, in prezent, sinonima in perceptia consumatorilor cu ideea de tamplarie termoizolanta, aceasta fiind consecinta fireasca a unei strategii concertate de marketing.
 
Solutii complexe construite pe platforma Gealan S9000
Punctul forte al Gealan Romania a fost intotdeauna reprezentat de politica integrata de marketing, prin care s-a reusit impunerea marcii respective ca un brand de calitate. La aceasta s-a adaugat inclusiv o strategie de produs bine instrumentata, concretizata prin promovarea unor solutii competitive, care au consemnat un real succes in randul utilizatorilor. Din acest punct de vedere, reprezentativ este sistemul Futura, integrat in platforma S9000 si care prezinta o latime constructiva de 82,5 mm. Sistemul asigura posibilitatea executiei - cu ajutorul unor profile standard dotate cu armatura de 2 mm - a unor ansambluri de ferestre deosebit de performante, destinate instalarii la casele pasive. Conform testelor efectuate de IFT Rosenheim, coeficientul de transfer termic atinge 0,89 W/mpK. Caracteristicile de performanta ale ferestrelor realizate prin intermediul acestor repere pot fi imbunatatite prin folosirea tehnicii de lipire a pachetului de geam termoizolant (STV). Reperele Futura permit realizarea unor elemente de tamplarie cu inaltime de pana la 2.400 mm, asigurand o protectie antiefractie ridicata, din clasa RC2. Un avantaj net este dat de existenta unei garnituri mediane flexibile, instalate in zona de falt a ramei, ce are un aport evident la cresterea gradului de izolare termica, protejeaza elementele de feronerie de umezeala si imbunatateste comportamentul la deschidere, in special la temperaturi exterioare scazute. Cea mai recenta versiune a sistemului este dedicata realizarii de usi liftant-glisante. Chiar si in varianta standard, acestea prezinta o transmisivitate termica de 1,3 W/mpK, prin aplicarea unor masuri speciale ajungandu-se la 0,95 W/mpK. Alte avantaje nete sunt constituite de posibilitatea montajului unui vitraj triplustratificat cu gabarit de 52 mm, adancimea de montaj a tocului de 190 mm, aspectul suplu a cercevelei etc.
 
Recunoastere a performantei prin acordarea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale
La finele lui 2014, firma Gealan Romania, ca urmare a imaginii deosebite a companiei, consolidate de-a lungul unei indelungate perioade de activitate pe piata locala, a fost aleasa de Casa Regala a Romaniei ca partener oficial in furnizarea de ferestre/usi, pentru renovarea a doua cladiri situate pe Domeniul Regal de la Savarsin (Casa Musafirilor si Casa Intendentului). Expertii companiei au realizat - in premiera pentru acest imobile - ferestrele Futura, caracterizate prin imbinarea profilelor la unghi de 90 de grade si infolierea in nuanta imitatie de lemn (nuc) pe intreaga suprafata a profilului, inclusiv la interior, in demersul de a oferi aspectul autentic al ferestrelor traditionale. Ca o incununare a eforturilor respective si ca un semn de recunoastere a profesionalismului echipelor de specialisti ce activeaza in cadrul companiei, in luna mai a.c. Gealan Romania a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, intr-o ceremonie desfasurata la Palatul Elisabeta. Prin proiectul desfasurat la Domeniul Regal din Savarsin firma a demonstrat ca are capacitatea de a respecta cele mai exigente cerinte, imbinand tehnologiile inovatoare cu solicitarile de natura estetica.
 
***
Gealan Romania este unul dintre cei mai mari competitori activi pe piata autohtona de sisteme din PVC, fiind o companie care produce o gama extinsa de solutii din categoria profilelor din PVC destinate executiei de ferestre/usi. Societatea colaboreaza cu circa 450 de firme partenere in Romania, pentru care livreaza atat sisteme specifice, cat si componente si tehnologii necesare procesarii ansamblurilor termoizolante. De asemenea, in portofoliul sau se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii. Recent holdingul Gealan a fost integrat in grupul Veka, devenind astfel o parte a celui mai important furnizor de pe piata mondiala de profil. Din punct de vedere financiar, Gealan Romania a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 23,5 milioane de euro, reusind, astfel, sa-si pastreze echilibrul financiar, gratie portofoliului divers de produse si politicilor de marketing orientate inclusiv spre consolidarea imaginii de marca de prestigiu.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK