Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - „Top Producers” – un tablou ce reflecta fidel performanta producatorilor
„Top Producers” – un tablou ce reflecta fidel performanta producatorilor
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 21 Iun 2016 10:07
Distinctiile care au recompensat cele mai performante companii din Romania implicate in productia de ferestre si geam termoizolant au fost acordate la categoria „Top Producers”, cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor EURO-Fereastra 2016, organizata in cadrul Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina, editia a opta 2015. Aceasta reprezinta o recunoastere implicita a meritelor acelor intreprinzatori care au reusit sa depaseasca in conditii de siguranta provocarile generate de recesiune si, mai mult decat atat, si-au consolidat pozitia din aceasta confruntare, gratie adoptarii unor politici alternative, ce au permis accesarea unor piete unde accentul este pus mai mult pe calitate, in detrimentul pretului scazut. O alta metoda folosita de acesti veritabili campioni a fost aceea de educare a beneficiarilor locali, pentru a-i determina sa opteze pentru performanta si fiabilitate, iar in destul de multe cazuri initiativa respectiva a fost incununata de succes.   
 
Diferentiere neta fata de competitie in planul calitatii
Ultimii opt ani au fost deosebit de dificili pentru managerii din bransa, care erau obisnuiti din perioada anterioara lui 2008 cu o presiune deosebita din partea cererii, care permitea ignorarea realitatilor pietei si concentrarea exclusiva pe operatiunile de productie, pentru a satisface rapid solicitarile beneficiarilor. Provocarea a fost, de aceea, cu atat mai mare, iar cei care au avut capacitatea de a evita acesta capcana merita toata aprecierea. Pentru membrii juriului care a avut ca sarcina alegerea celor mai solide firme specializate in fabricatia de tamplarie si geam termoizolant, procesul de selectie a fost relativ usor, in final fiind luata decizia de a acorda Trofeul EURO-Fereastra unor companii precum Casa Noastra, Madrugada, Electric Plus, BDM Grup Invest, Optimedia, Alusystem, Cristal Brad Service si Izotec Group. Dupa cum se observa, este vorba despre firme care au reusit sa domine piata de profil si sa aiba, in acelasi timp, o prezenta sustinuta la export. Un astfel de rezultat a fost posibil gratie implementarii unor politici extrem de stricte, ce au vizat, printre altele, performanta tehnologica (asigurata prin investitii masive), atentia la calitate si la alte detalii semnificative, pregatirea profesionala corespunzatoare a personalului propriu etc. Resursele folosite de aceste societati nu au fost usor de accesat, insa, prin asumarea unor riscuri controlate, s-a obtinut diferentierea neta de competitori si asigurarea unei pozitii solide in varful clasamentului producatorilor.
 
Firme cu o notorietate incontestabila au primit premiul EURO-Fereastra
Societatile care au primit premiul EURO-Fereastra au dovedit, la randul lor, tenacitate in lupta impotriva efectelor crizei economice si au putut, astfel, sa treaca peste toate momentele dificile, actualmente aflandu-se in plin proces de relansare. Din categoria celor premiate fac parte companii precum Lipoplast, Far Est Windows, Pinum Doors & Windows, Pietta Glass Working, Plus Confort, ADF Prod, Termoplast, Conexpert Group, Pro Confort Windows, Al Prompt, Win Impex, SN Deco Group, Send ’92 Imp-Exp, Concelex, Vi-Fi, Romserv Invest, Valras Prod, Bucovrad, Aterm si Primer Electro. Acestia sunt reprezentanti importanti si de notorietate ai industriei de ferestre din Romania si, alaturi de primul grup de producatori distinsi cu trofee, au toate sansele de a forma, in viitor, acel nucleu in jurul caruia se va forma oferta agregata de tamplarie termoizolanta. Este adevarat ca respectivul clasament al performantei in domeniul productiei de tamplarie termoizolanta are anumite lacune, in sensul absentei unor fabricanti majori, din motive de neintelegere a necesitatii procesului de comunicare prin intermediul canalelor mass-media specializate sau, pur si simplu, dintr-o discretie exacerbata a factorilor de decizie. Este insa foarte probabil ca in perioada urmatoare toate barierele mentionate anterior sa fie depasite, pentru a putea fi schitata o imagine completa si coerenta a industriei de profil din Romania.
 
 
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
rehau
SISECAM
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE