Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - FEROTECH Distribution mizeaza pe o crestere sigura a vanzarilor din 2022
FEROTECH Distribution mizeaza pe o crestere sigura a vanzarilor din 2022
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Sep 2022 06:10
Firma Ferotech Distribution, din Cluj-Napoca, a inregistrat in ultima perioada o mentinere a cererii pentru sistemele de umbrire. "Portofoliul nostru include, in prezent, rulouri de exterior, productie proprie, realizate cu sisteme Aluprof (cu o contributie de 50% la cifra totala de afaceri), usi de garaj de tip rulou (15%) si plase de protectie impotriva insectelor (20%), ambele productie proprie, precum si sisteme de umbrire (pergole, marchize, copertine etc.) sau pereti antivant. Produsele incluse in ultima categorie mentionata sunt fabricate in UE, in tari precum Germania, Polonia sau Cehia, si sunt doar comercializate si montate de noi. O crestere a cererii am inregistrat, in ultima perioada, si pentru sistemele de jaluzele exterioare din gama premium, actionate electric si prevazute cu senzori de vant si motorizari marca Somfy. In general, ne adresam prin produse specifice clientilor cu venituri medii si ne desfasuram activitatea in principal la nivel local (in judetul Cluj si in zonele limitrofe, la aproximativ 100 km distanta).
Estimam ca si anul acesta cifra de afaceri a companiei se va inscrie sigur pe un trend ascendent, asa cum s-a intamplat si anul trecut, cand am inregistrat rezultate financiare in valoare de 2,6 milioane de lei, usor peste nivelul de 2,3 milioane de lei realizat in 2020. In ultimii ani, am inregistrat o evolutie constanta a veniturilor si speram ca vom reusi acest lucru si in continuare", a mentionat Felician Socaciu, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.ferotech.ro
     
 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza