Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - LEONOR: Mentinerea unui nivel optim al activitatii, principalul obiectiv din acest an
LEONOR: Mentinerea unui nivel optim al activitatii, principalul obiectiv din acest an
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Sep 2023 06:00
Firma Leonor Com (din judetul Valcea), membra a unui grup de firme alaturi de societatea Leonor Duplex, este implicata si anul acesta in proportie de 90% din totalul activitatii in operatiuni de productie a geamului termoizolant, diferenta revenind celor de prelucrare a sticlei. „In domeniul fabricarii vitrajelor, detinem o capacitate de productie de 5.000 mp/luna si lucram cu sticla Saint-Gobain sau Trakya Cam. In ceea ce priveste segmentul prelucarii, derulam operatiuni de taiere, slefuire, fazetare, gaurire etc. In 2023, ne-am propus sa adoptam exclusiv masuri de mentinere a activitatii, fiind nevoie, de exemplu, sa facem anumite interventii de reparatii la un utilaj important de productie. In rest, avem echipamente aproape noi si ne dorim, in continuare, sa ne dezvoltam. Ne livram produsele in principal in judetul de resedinta si, ocazional, derulam operatiuni de export in Belgia, Franta si, recent, in Italia atat direct, cat si prin intermediul unor colaboratori. La cerere, accesam si alte zone, cum a fost, in ultima perioada, judetul Sibiu. Observam ca anul 2023 este destul de dificil, motiv pentru care ne-am propus cel putin sa ne mentinem cifra de afaceri la nivelul inregistrat anul trecut si sa rezistam pe piata. Dintre dificultatile intampinate in activitate, am putea mentiona nivelul usor scazut al cererii fata de 2022, majorarile preturilor la materiile prime si concurenta acerba din zona. Deocamdata, cresterile costurilor la energie si transporturi nu ne-au afectat foarte mult, insa ne-ar ajuta daca va exista o reducere a preturilor la materiile prime. In activitatea din acest an, cel mai mult a contat implicarea intr-un program de constructie a unor sali de sport, in cadrul caruia am finalizat trei obiective si avem alte trei in lucru. Cealalta firma din grupul nostru, Leonor Duplex, este activa in domeniul distributiei de sisteme destinate executiei tamplariei termoizolante, precum profile din PVC marca Sigplast, profile din aluminiu Akpa sau accesorii. Suntem activi pe piata nationala din anul 2004, iar in 2022, la nivel de grup, am inregistrat o cifra de afaceri in valoare de 3,4 milioane de lei”, a precizat Gheorghe Maracine, administratorul grupului de firme. 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left