Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MEL ROM, Dolj: Livram mai mult la nivel judetean, iar cota de export este de 5%
MEL ROM, Dolj: Livram mai mult la nivel judetean, iar cota de export este de 5%
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 14 Mar 2023 06:20
Desi a trebuit sa faca fata mai multor dificultati in 2022, dintre care a predominat lipsa personalului calificat, societatea Mel Rom, cu sediul in judetul Dolj, a reusit sa isi deruleze in conditii optime activitatea. „Operatiunile desfasurate in prezent constau in realizarea de ansambluri termoizolante din PVC (cu o contributie de 20% la total), comercializarea de rulouri, jaluzele si copertine (15%) si usi de garaj (10%), precum si in alte activitati comerciale sau pe segmentul constructiilor. Rezultatele financiare proprii au atins in cel mai recent exercitiu financiar pentru care sunt disponibile date publice (si anume in 2021) valoarea de 5,9 milioane de lei, echipa de lucru fiind formata din 11 angajati. Ferestrele si usile din PVC pe care le fabricam integreaza profile Teraplast sau Veratec, sisteme de feronerie Roto sau Vorne si vitraje pe care le procuram de la producatorii Gip si Energie Gratis, ambele cu sediul in judetul Dolj. Pe segmentul executiei tamplariei termoizolante, in 2022 am accesat, in principal, proiecte situate pe plan judetean, iar 5% din ansamblurile realizate le-am exportat in Belgia si Italia. Suntem prezenti pe piata nationala de profil incepand cu anul 2002”, a mentionat Liviu Manita, administratorul firmei. 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left