Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ORADEA: Quadroform investeste 6 milioane de euro in noua fabrica de tamplarie
ORADEA: Quadroform investeste 6 milioane de euro in noua fabrica de tamplarie
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 16 Oct 2018 07:11
Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA a atras prin negociere directa doua investitii in valoare totala de 12 milioane de euro, in cel de-al doilea parc industrial pe care il administreaza, informeaza un comunicat al institutiei.
Investitiile vor fi realizate in Parcul Industrial Euobusiness II, din str. Ogorului, pe o suprafata de teren de 16.837 mp, respectiv pe o suprafata de teren de 20.561 mp.
Astfel, un contract ce vizeaza o investitie in valoare de 6 milioane de euro s-a semnat la data de 15 octombrie 2018, de catre reprezentantii societatii Adlo SA, cu reprezentantii societatii Quadroform, care este o subsidiara a holdingului Quadroform GmbH din Germania.
Quadroform este una dintre cele mai importante companii europene pentru sistemele moderne de ferestre si usi din PVC. Fondata in 1955, Quadroform produce si comercializeaza tamplarie de inalta calitate.
Referitor la investitia pe care societatea Quadroform isi propune sa o realizeze in parcul industrial, aceasta consta in construirea unei cladiri destinate unei hale de productie pentru ferestre si usi din PVC si aluminiu.
Celalalt contract, privind o investitie in valoare de cel putin 6 milioane de euro, s-a semnat in primavara acestui an, cu societatea Sapient SRL, care are ca domeniu de activitate principal de activitate fabricarea produselor farmaceutice de baza, fiind astfel prima companie care va construi in incinta parcului industrial, pentru desfasurarea activitatilor specifice, un centru de cercetare-dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie si a oricaror altor activitati conforme legilor aplicabile in materia parcurilor industriale.
Ambele investitii se vor concretiza cu un numar de cel putin 120 de noi locuri de munca pana in anul 2021, mai informeaza oficialii Agentiei de Dezvoltare Locala Oradea SA.
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left