Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM DOORS & WINDOWS isi promoveaza sustinut oferta pe piata
PINUM DOORS & WINDOWS isi promoveaza sustinut oferta pe piata
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Apr 2018 07:00
Producatorul de usi Pinum Doors & Windows a participat, recent, la doua expozitii, in cadrul carora si-a prezentat gama de produse si servicii. Este vorba despre cea de-a XXIII-a editie a expozitiei internationale Moldconstruct, care s-a desfasurat in perioada 21 - 24 martie a.c.,  in cadrul Centrului International de Expozitii Moldexpo, din Chisinau. Expozitia internationala specializata de tehnologii, echipamente, scule si materiale pentru constructii Moldconstruct este unul dintre cele mai importante evenimente din Republica Moldova in domeniul tehnologiilor de constructii, producatorul roman expunandu-si, cu acest prilej, cele mai reprezentative produse. In aceeasi perioada (intre 23 si 24 martie 2018), Pinum Doors & Windows si-a prezentat produsele in cadrul Pavilionului Expozitional din Constanta, aflat sub egida Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, unde, cu ocazia targului de mobilier si salonului de dotari hoteliere, utilizatorii finali au avut posibilitatea sa-si aleaga modelul preferat de usa.
Compania intentioneaza sa inaugureze, anul acesta, pe plan extern, un showroom in Chisinau si altele doua pe plan intern, in Brasov si Timisoara, concomitent cu extinderea retelei de distribuitori. In ceea ce priveste strategia Pinum Doors & Windows, Michele Nusco, reprezentantul societatii, a subliniat: „Inca de la inceput, ne-am dorit ca Pinum sa se diferentieze prin produse unice, de cea mai inalta calitate si sa ajunga in topul preferintelor romanilor. De aceea, timp de 25 de ani am fost alaturi de clientii nostri cu solutii inovatoare, adaptate oricarei nevoi, iar satisfactia si fidelitatea lor este cea mai buna confirmare a faptului ca Pinum a devenit brand cu traditie si un partener de incredere al romanilor”. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left