Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 04 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Producatorii de geam termoizolant, invitati in iunie la Brasov
PPTT: Producatorii de geam termoizolant, invitati in iunie la Brasov
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 31 Mai 2018 21:28
La data de 7 iunie a.c., sala de conferinte a hotelului Cubix, din Brasov (situat pe Bd. Saturn, nr. 47), devine - incepand cu ora 10:00 - gazda producatorilor de geam termoizolant din intreaga tara, ce sunt invitati sa participe la un atelier de lucru (workshop) dedicat fabricantilor de vitraje izolante si organizat de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT).
Programul acestui eveniment (sustinut de AGC, Aluprof System Romania si Saint-Gobain Glass) a fost conceput intr-un mod interactiv, pentru a corespunde cerintelor actuale de informare ale specialistilor din bransa de vitraje izolante si din domeniul procesarii sticlei. In acest sens, Dragos Matei, Market Area Manager in cadrul AGC Flat Glass Romania, va sustine prelegerea intitulata „Cum configuram corect un geam izolator. Cerinte esentiale, posibile rezolvari. Comparatie geam laminat versus vitraj securizat. Exemple de calcul al grosimilor de sticla”, in timp ce Daniela Leonte, Technical Advisor al Aluprof System Romania, va vorbi despre „Vitraje si solutii Aluprof pentru rezistenta la foc si case pasive”. Utilizarea sticlei arhitecturale la un alt nivel - de la simpla eficienta la confortul maxim reprezinta subiectul propus auditoriului specializat de Leon Buzatu, Technical Support Manager al Saint-Gobain Glass Romania, cu prezentarea „Next level in glazing: from simple efficiency to multi-comfort!”.
Dupa o pauza de cafea, presedintele PPTT, Valentin Petrescu, va discuta despre „Evolutia pietei de vitraje. Normativul C47- Instructiuni tehnice pentru folosirea si montarea geamurilor si a altor produse de sticla in constructii”, dupa care vor avea loc diverse dezbateri si schimburi de opinii pe marginea celor prezentate.
Workshop-ul se va incheia cu un pranz de afaceri, ce reprezinta inca un prilej de intrunire, intr-un cadru mai putin formal, a specialistilor bransei.
Toti cei interesati de acest eveniment pot confirma participarea pana la data de 6 iunie 2018, completand un formular online, disponibil pe portalul patronatului. Pentru detalii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
RT
rehau
2021-video-fer
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza