Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 27 Iulie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Producatorii de geam termoizolant, prezenti in numar mare la Brasov
PPTT: Producatorii de geam termoizolant, prezenti in numar mare la Brasov
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 11 Iun 2018 07:23
La data de 7 iunie a.c., sala de conferinte a hotelului Cubix, din Brasov a gazduit peste 50 de producatori de geam termoizolant din intreaga tara, ce au luat parte la un atelier de lucru interactiv (workshop), dedicat fabricantilor de vitraje izolante si aflat sub egida Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT) si sustinut de AGC, Aluprof, Dafermann si Saint-Gobain.
Toate prelegerile sustinute in fata auditoriului au corespuns cerintelor de informare ale specialistilor din bransa de vitraje, prezenti in numar mare in sala de conferinte, care au adresat intrebari si au primit raspunsuri si solutii pertinente la problemele ridicate. Astfel, Dragos Matei, Market Area Manager in cadrul AGC Flat Glass Romania, a vorbit despre modurile in care se poate configura corect un geam izolator, referindu-se la respectarea cerintelor esentiale, cu posibile rezolvari. De asemenea, expertul a efectuat o comparatie intre geamul laminat versus vitrajul securizat, dand si exemple de calcul al grosimilor de sticla. A urmat la microfon Daniela Leonte, Technical Advisor al Aluprof System Romania, care a prezentat vitrajele si solutiile Aluprof pentru asigurarea rezistentei la foc si echiparea cu ferestre a caselor pasive. Utilizarea sticlei arhitecturale la un alt nivel - de la simpla eficienta la confortul maxim - a reprezentat subiectul propus auditoriului specializat de Leon Buzatu, Technical Support Manager al Saint-Gobain Glass Romania, cu expunerea intitulata „Next level in glazing: from simple efficiency to multi-comfort!”.
In cea de-a doua sesiune a lucrarilor workshop-ului, presedintele PPTT, Valentin Petrescu, a discutat cu cei prezenti, in general, despre evolutia pietei de vitraje si, in particular, despre aplicarea prevederilor normativului C47 (cu instructiuni tehnice pentru folosirea si montarea geamurilor si a altor produse de sticla in constructii), dupa care au avut loc, asa cum s-a precizat anterior, diverse dezbateri si schimburi de opinii pe marginea celor prezentate. Informatii suplimentare, la www.pptt.ro
 
rehau
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE