Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Specialistii tamplariei din PVC, invitati la workshop in 29 mai 2019
PPTT: Specialistii tamplariei din PVC, invitati la workshop in 29 mai 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 28 Mai 2019 08:48
La data de 29 mai 2019, la sediul companiei Selena Romania, va avea loc workshop-ul dedicat exclusiv producatorilor si montatorilor de tamplarie din PVC, organizat de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT). Acest eveniment face parte din programul activitatilor pe care PPTT le va desfasura in cursul acestui an (aprobat in sedinta Consiliului Director de la inceputul lunii februarie a.c.) si este al treilea din seria de ateliere de lucru (workshop-uri), care mai include si o alta manifestare de acelasi gen, ce va avea loc in luna iunie (pentru producatorii de vitraje izolante). Toate evenimentele strict specializate, de tip workshop, ce vin in sprijinul operatorilor din domeniul tamplariei termoizolante, se afla sub egida PPTT si a partenerilor sai incepand cu anul 2017.
Potrivit organizatorilor, cel de-al treilea workshop din acest an, dedicat producatorilor si montatorilor de tamplarie din PVC, se deruleaza, in consecinta, la sediul companiei Selena Romania, din str. Drumul Mare nr. 26-28, localitatea Olteni, comuna Clinceni, judetul Ilfov, la 29 mai 2019, in intervalul orar 10.00 – 14.00.
„Tematica evenimentului este adresata specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei din PVC. In numele echipei PPTT si al partenerilor sai, adresam tuturor specialistilor interesati de subiectele ce vor fi discutate la acest workshop invitatia de a participa la eveniment”, a declarat ing. Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT.
Agenda workshop-ului a fost conceputa in vederea indeplinirii cerintelor de informare ale participantilor, care constituie un auditoriu strict specializat. Astfel, dupa primirea invitatilor, Ionel Popa, consultant tehnic si Vasile Tetean, reprezentant de vanzari in cadrul Veka Romania, vor discuta despre „Montajul corect al ferestrelor si usilor; ghid practic”. Ulterior, Artur Jarzab si Tomasz Szczot (Application Manager, respectiv Division Solution Manager la Selena Romania), vor sustine prezentarea intitulata „Eficienta energetica in montajul ferestrelor si usilor”. Dupa cateva dezbateri pe marginea subiectelor prezentate si o pauza de cafea, urmeaza partea practica a seminarului, respectiv o demonstratie de realizare a montajului complet pentru o fereastra si o usa si PVC, iar workshop-ul se va finaliza cu o serie de dezbateri si un schimb de opinii, pana la ora 14.00.
Dupa cum informeaza organizatorii, accesul la workshop este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare. Participarea si eventualele detalii (nume participanti, functie, telefon mobil, e-mail, maximum doua persoane de la aceeasi companie) pot fi confirmate utilizand un formular de inregistrare care poate fi accesat aici!
 
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK