Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Specialistii vitrajelor sunt invitati la Sinaia, la workshop, in 6 iunie 2019
PPTT: Specialistii vitrajelor sunt invitati la Sinaia, la workshop, in 6 iunie 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 31 Mai 2019 08:02
La data de 6 iunie 2019, la Sinaia, va avea loc workshop-ul dedicat exclusiv producatorilor de vitraje izolante, organizat de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT). Acest eveniment face parte din programul activitatilor pe care PPTT le va desfasura in cursul acestui an (aprobat in sedinta Consiliului Director de la inceputul lunii februarie a.c.) si este al patrulea din seria de ateliere de lucru (workshop-uri). Toate evenimentele strict specializate, de tip workshop, ce vin in sprijinul operatorilor din domeniul tamplariei termoizolante, se afla sub egida PPTT si a partenerilor sai incepand cu anul 2017.
Potrivit organizatorilor, cel de-al patrulea workshop din acest an, dedicat producatorilor de vitraje izolante, se deruleaza, in consecinta, la Sinaia, Hotel Casa Iris (4*), str. Cota 1400 nr. 7, judetul Prahova, la 6 iunie 2019, in intervalul orar 10.30 – 15.30.
„Tematica evenimentului este adresata specialistilor din domeniul fabricarii de vitraje izolante. In numele echipei PPTT si al partenerilor sai, adresam tuturor specialistilor interesati de subiectele ce vor fi discutate la acest workshop invitatia de a participa la eveniment”, a declarat ing. Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT.
Agenda workshop-ului a fost conceputa in vederea indeplinirii cerintelor de informare ale participantilor, care constituie un auditoriu strict specializat. Astfel, dupa primirea invitatilor, Dragos Matei, Marketing Development Manager la AGC Flat Glass Romania, va discuta despre „AGC Glass Configurator - prezentarea noului configurator online de vitraje, cu functionalitati multiple si o mai mare usurinta in folosire”, urmand si un dialog pe marginea materialului propus atentiei auditoriului. Ulterior, Leon Buzatu, Technical Support Manager la Saint-Gobain Glass Romania, va sustine prezentarea intitulata „Cauze frecvente de spargere a vitrajelor”. Dupa alte dezbateri pe marginea subiectelor prezentate si o pauza de cafea, urmeaza partea practica a seminarului, respectiv aplicatii pentru structuri rezistente la foc, structuri rezistente la efractie, sisteme pentru fatada, respectiv aplicatii speciale ale sticlei in cadrul structurilor arhitecturale din aluminiu (evidentiate de Emil Serb, director de vanzari in cadrul Aluprof System Romania), iar workshop-ul se va finaliza cu o serie de dezbateri si un schimb de opinii, pana la ora 15.30.
Dupa cum informeaza organizatorii, accesul la workshop este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare. Participarea si eventualele detalii (nume participanti, functie, telefon mobil, e-mail, maximum doua persoane de la aceeasi companie) pot fi confirmate utilizand un formular de inregistrare care poate fi accesat aici!
 
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK