Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PRO CONFORT WINDOWS vizeaza o dublare a cifrei de afaceri din anul 2024
PRO CONFORT WINDOWS vizeaza o dublare a cifrei de afaceri din anul 2024
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 05 Iun 2024 06:30
Obiectivul financiar al companiei Pro Confort Windows pentru anul 2024 este reprezentant de dublarea cifrei de afaceri, acesta urmand sa fie indeplinit prin extinderea retelei nationale si internationale de parteneri. In prezent, livrarile firmei se realizeaza atat direct (prin intermediul showroom-ului propriu si la proiecte imobiliare), cat si indirect (printr-o retea de parteneri extinsa pe plan national si international). Alfredo-Carlos Mihai, managerul de vanzari al firmei, precizeaza ca in 2023 a fost inregistrata, de asemenea, o crestere de aproximativ 10% a rezultatelor financiare, in raport cu valoarea acestora din 2022.
- Care au fost principalele provocari ale anului 2023 si ce masuri ati adoptat pentru contracararea acestora?
- Principala provocare a anului 2023 a venit odata cu diminuarea numarului de proiecte rezidentiale, precum si cu amanarea sau chiar anularea unor proiecte publice. Acestea au determinat o lipsa de predictibilitate nu doar pentru noi, ci si pentru ceilalti producatori de tamplarie termoizolanta.
- Cum v-a afectat activitatea scumpirile preturilor la materiile prime si cum estimati ca vor evolua in continuare?
- Probabil ca foarte putini ar fi putut prevedea multitudinea de materiale care se importau in realitate din Ucraina, iar blocajul generat de razboi a afectat o buna parte din furnizorii de materie prima. Acest lucru ne-a fortat sa cautam noi alternative, pastrand, in acelasi timp, costurile la acelasi nivel, pentru a ramane competitivi pe piata. Majoritatea indicatorilor economici ne arata ca pretul materiilor prime se va majora in continuare. Principalul motiv pentru acest lucru este scumpirea fortei de munca, de aceasta data influentata de doua aspecte - migrarea specialistilor in tarile vestice si scaderea nivelului de trai.
- Ce estimari aveti in ceea ce priveste cererea pentru produsele pe care le comercializati, avand in vedere noile exigente referitoare la eficienta energetica, digitalizare si automatizare?
- Din studiile de piata efectuate, credem ca, in ansamblu, cererea de tamplarie termoizolanta se va inscrie pe un trend ascendent pe termen mediu, insa si cerintele vor fi pe masura. Piata pare ca s-a apropiat ca principii mult de cea vestica si incepe sa puna pret atat pe protejarea planetei, prin reducerea consumului energetic al locuintei, cat si pe confort, clientii alegand produse mai performante si calitative ce indeplinesc noile cerinte si standarde nZEB. Suntem pregatiti pentru aceste tendinte si am inclus deja in portofoliu produse si materiale certificate nZEB.
- Care este, in prezent, structura portofoliului propriu?
- In prezent, oferim clientilor solutii complete pentru proiectele lor. Astfel, producem si distribuim ferestre si usi din PVC si aluminiu, pereti cortina si accesorii, precum glafuri, plase de protectie impotriva insectelor, rolete si rulouri exterioare. In 2024, avem in vedere sa ne extindem portofoliul pe segmentul balustradelor si pe cel al pergolelor de aluminiu. 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left