Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SMART FENSTER: Nivel optim al cererii pentru toate categoriile de produse
SMART FENSTER: Nivel optim al cererii pentru toate categoriile de produse
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 02 Sep 2022 06:00
Compania bucuresteana Smart Fenster, implicata in productia de jaluzele, rulouri si rolete, a inregistrat in general anul acesta un nivel al cererii bun pentru toate categoriile de produse din portofoliu, doar in luna iunie observandu-se un usor regres, pe care conducerea companiei il pune pe seama faptului ca oamenii au plecat mai devreme in concediu.
„In oferta proprie se regasesc si plase de protectie impotriva insectelor, sisteme din sticla pentru terase si balcoane, precum si tamplarie termoizolanta din PVC pe care doar o distribuim si o montam, inclusiv pe plan european, in tari precum Olanda, Spania, Belgia si Germania. In Romania, livrarile proprii se realizeaza in principal in zona Munteniei si, la cerere, la nivel national, atat prin intermediul serviciilor de curierat, cat si prin cele trei magazine proprii pe care le detinem in Bucuresti.
Pe segmentul sistemelor de umbrire, punem la dispozitia beneficiarilor o paleta extinsa de culori si materiale. Rulourile din portofoliul propriu sunt realizate cu profile din aluminiu Aluprof, au actionare manuala sau electrica (cu telecomanda/ buton), pot fi accesorizate cu plase de protectie impotriva insectelor si sunt disponibile in culori din toata gama RAL. Plasele de protectie impotriva insectelor, in special cele plisate, se preteaza inclusiv pentru instalarea la suprafete mari, cum ar fi terasele sau foisoarele. In acelasi timp, sistemele pliante si glisante de inchidere cu sticla a teraselor si balcoanelor asigura o izolatie usoara si elibereaza un spatiu mai mare prin deschiderea totala. Jaluzelele pe care le fabricam sunt orizontale, iar roletele textile imbina partea de umbrire cu cea estetica si sunt disponibile in aproximativ 300 de culori.
In ceea ce priveste evolutia pe segmentele proprii de activitate, avem mai multe semne de intrebare, mai ales in privinta contextului economic, si nu putem estima ce se va intampla in continuare. Preturile au crescut, insa nu au mai revenit la nivelul anterior, asa cum s-a intamplat in cazul altor categorii de materiale de constructii, in timp ce costurile vietii in Romania sunt mult mai mari. Incepand din 2021 a trebuit sa facem fata unor majorari semnificative a preturilor la materiile prime, ceea ce ne-a determinat sa ne renegociem, la randul nostru, toate preturile cu furnizorii, dar si sa ne ajustam preturile de comercializare.
In vederea dezvoltarii activitatii, ne-am continuat si anul acesta proiectele specifice. Dintre investitiile pe care le-am derulat in 2022 am putea mentiona refacerea website-urilor proprii sau derularea mai multor campanii de marketing”, a precizat Emilia Negut, directorul de vanzari al firmei. Informatii suplimentare, la www.smartfenster.ro, www.plasetantaribucuresti.ro, www.jaluzele-plase.ro    
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left