Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - YTP FENETRE: Cerere sustinuta la export pentru usi cu configuratii speciale
YTP FENETRE: Cerere sustinuta la export pentru usi cu configuratii speciale
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Oct 2019 07:00
Producatorul YTP Fenetre (din judetul Maramures) a inregistrat, in ultimul timp, un nivel in crestere al cererii pentru usile de interior si exterior pe care le produce, potrivit declaratiilor lui George Pop, administratorul firmei. In portofoliul general al companiei se regasesc modele din lemn stratificat (executia si comercializarea acestora are o contributie de 10% la veniturile totale), usi din sticla (5%), dar si ansambluri din PVC si aluminiu. „Comercializam deopotriva sortimente din gama premium, cat si din cea economica. La nivelul lui 2019, am consemnat o cerere in crestere pentru usile din PVC si aluminiu, precum si pentru modelele cu configuratii speciale, care ne sunt solicitate la export. Aproximativ 90% din productia proprie de ansambluri termoizolante este livrata la export, pe pietele din Franta, Germania, Austria si SUA, diferenta reprezentand vanzari catre proiecte localizate pe plan national”, a adaugat George Pop. Usile din lemn stratificat fabricate in cadrul firmei sunt realizate cu profile din esente de pin, meranti sau stejar (provenite din Italia si Franta) si feronerie G-U, Maco, Kale sau Roto.
Compania YTP Fenetre, membra a unui grup de firme alaturi de societatea Inter-Plast Company, a inregistrat in 2018 rezultate financiare in valoare de 7,6 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.ipcompany.ro 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left