Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ALU BAZ COMPOSITE: Centru de procesare si debitare de la Schirmer
ALU BAZ COMPOSITE: Centru de procesare si debitare de la Schirmer
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Iul 2020 06:32
Noua generatie de centre de procesare Schirmer Alu Baz Composite repezinta o solutie de inalt nivel calitativ din gama utilajelor specializate in efectuarea de operatiuni de debitare si prelucrare a profilelor din aluminiu. Performanta dovedita a utilajelor Schirmer asigura o serie de avantaje importante pentru procesatori, dintre acestea remarcandu-se viteza foarte mare de lucru, flexibilitatea maxima, precizia deosebita a operatiunilor si raportul excelent pret/performante. Echipamentul Baz constituie o dezvoltare logica a conceptului modular implementat de compania germana. Magazia de incarcare a profilelor beneficiaza de o amplasare flexibila, iar sectiunea de alimentare coboara in functie de tipul sistemului incarcat, pentru a asigura cea mai buna pozitie si a mari acuratetea intregului proces, prin eliminarea completa a erorilor. Utilajul realizeaza permanent masuratori pe inaltime si latime pentru a aplica toate corectiile necesare, inclusiv in procesul de debitare. De asemenea, lungimea profilelor este verificata automat, pentru a se evita sortarea incorecta a reperelor incarcate.
 
Operatiuni precise, flexibile, eficiente si economice
Schirmer Alu Baz Composite este dotat, de asemenea, cu actuatori magnetici liniari, constand in sisteme de prindere pozitionate NC si servomotoare de dinamica superioara, care ating o viteza de lucru de 250 m/minut. In modul de asteptare, prevazut pentru a asigura economii de energie atunci cand utilajul nu executa operatiuni de procesare, este intrerupta functionarea motoarelor de debitare si frezare, prin care se obtine inclusiv o reducere semnificativa a nivelului de uzura a acestora. Modulul de debitare de tip SUA 1 include 4 axe cu control numeric pentru a obtine o valoare precisa a unghiului de taiere, inclusiv chertare. Optional, este disponibila si o versiune cu 2 axe. Tot la alegerea utilizatorilor, utilajul mai poate fi echipat cu un modul de frezare pe contur, cu trei axe si o magazie cu pana la 12 seturi de freze, cu preluare/descarcare automata, ce are capacitatea de a executa actiuni foarte precise, fara a necesita sisteme suplimentare de fixare. Modulul de procesare circulara executa simultan miscari liniare si de rotatie, fiind foarte rapid si asigurand o pozitionare exacta. Toate modulele mentionate anterior au integrate unitati de micropulverizare, pentru racire. Alte optiuni sunt constituite de: sisteme de printare pentru identificarea profilelor, diverse solutii de transport pentru piesele procesate, dispozitive de control prin intermediul senzorilor de vibratie.
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceuninck_belgium

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE