Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Colectia TEXTURA INTERPON D1036 are caracteristici tehnice speciale
Colectia TEXTURA INTERPON D1036 are caracteristici tehnice speciale
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 26 Apr 2017 12:10
Colectia Textura Interpon D1036 este una dintre gamele inovatoare de vopsele, lansate de catre bine-cunoscutul producator olandez AkzoNobel Powder Coatings ca raspuns la tendintele pietei de utilizare in crestere a nuantelor fine mate si texturate in locul celor lucioase, incepand cu anul 2004. De altfel, sub marca AkzoNobel fusesera lansate, deja, in 1996, in premiera pe plan international, vopselele cu efect sablat.
 
Performantele superioare ale gamei permit acordarea unei garantii de pana la 15 ani
 
Printre beneficiile-cheie ale utilizarii colectiei Textura Interpon D1036 se numara, in primul rand, finisajele intr-o textura foarte fina si faptul ca utilizarea vopselelor din aceasta serie ascunde imperfectiunile suprafetelor acoperite, asigurand intretinere usoara si conditii de curatare rapida pentru zonele publice. De asemenea, in al doilea rand, prin utilizarea vopselelor pulbere Textura, suprafata devine rezistenta la socuri si zgarieturi, precum si mult mai atragatoare din punct de vedere estetic, dar si mai puternica si mult mai calda din perspectiva cromatica decat un finisaj neted in aceeasi nuanta, dovedindu-se, in acelasi timp, perfecta pentru zone cu trafic intens.
Vopselele care alcatuiesc aceasta serie se utilizeaza in domeniul industrial, in cel al mobilierului si mai ales in cel arhitectural, unde se potrivesc perfect la personalizarea cladirilor rezidentiale si comerciale pentru ferestre, usi, diverse componente, balcoane sau balustrade. Colectia Textura Interpon D1036 include 110 culori din gama RAL HR, care sunt disponibile in stoc in toata Europa, cu livrare in termen de la 24 de ore pana la 72 de ore de la comanda. Totodata, in cadrul sau, mai sunt incluse doua nuante metalice de tip bond, respectiv RAL 9006 si RAL 9007.
Realizate din poliester fara TGIC, fara plumb, vopselele Textura respecta cerintele standardelor AAMA 2603, EN12206 si EN13438, precum si Qualicoat Class 1 pentru diferite state, dupa cum urmeaza: P-0295 (Franta), P-0878 (Italia), P-0751 (Spania), P-1082 (Cehia) si P-0889 (Turcia). Cu aspect texturat, foarte fin, atractiv si „trendy”, suprafetele personalizate cu vopsele Textura sunt foarte usor de curatat si au aspectul unui finisaj extrem de lucios, care confera caldura obiectului acoperit si bogatie culorii care are intre 3 si 7 unitati lucioase, potrivit EN ISO 2813, la un unghi de 60°. Colectia Textura Interpon D1036 asigura o foarte buna durabilitate la exterior, fiind potrivita pentru utilizare arhitecturala finala. La testele accelerate de intemperii, se remarca pana la ≥ 50% retentie a luciului, aceasta caracteristica pastrandu-se si la testul Florida (12 luni, potrivit ISO 2810). Rezultatele crescute de rezistenta (pana la 5 ore) au fost obtinute si la testul Pencil Hardness, iar la cel de intarire, testele arata ca vopselele gamei permit utilizatorilor sa obtina economii de energie, nivelul de sustenabilitate fiind superior majoritatii solutiilor competitoare.
Toate aceste caracteristici superioare de performanta permit producatorului sa ofere o garantie de pana la 15 ani pentru aplicatorii de suprafete din aluminiu, certificati de catre Interpon. Informatii superioare, la www.interpon.ro 
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left