Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ES70: Sistem liftant-glisant cu bariera termica, de inalta performanta, de la Etem
ES70: Sistem liftant-glisant cu bariera termica, de inalta performanta, de la Etem
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Feb 2021 06:56
Seria de profile din aluminiu ES70, cu bariera termica, face parte din gama reperelor „high-end” si constituie cel mai nou si modern sistem de actionare liftant-glisanta existent, la momentul actual, in portofoliul furnizorului Etem. Profilele de cercevea din cadrul acestei serii asigura o portanta de pana la 440 kg, fiind astfel potrivite pentru realizarea unor ansambluri echipate cu pachete vitrate de inalta performanta, ce asigura niveluri ridicate de izolare termica si, in acelasi timp, garanteaza o perioada indelungata de exploatate, in conditii de maxima fiabilitate, fara a induce probleme pentru structura. Astfel, grosimea maxima a pachetului de geam termoizolant ajunge la 52 mm, ceea ce permite folosirea unor elemente transparente speciale, incluzand foi de sticla speciala, laminate si securizate. Prin aceasta se obtine o majorare substantiala a securitatii, concomitent cu imbunatatirea proprietatilor de protectie acustica si celor de rezistenta la actiunea factorilor agresivi ce mediu. 
 
Tipologie variata, perfect adaptata la exigentele proiectelor speciale
Pentru proiectele speciale, designerii sistemului ES70 au elaborat o solutie ingenioasa, care consta in utilizarea unui profil de culisare cu o inaltime de numai 25 mm si care este foarte atractiva si preferata de multi arhitecti. De altfel, designul elegant si modern determina ca sistemul ES70 sa devina o alternativa ideala atat pentru proiectele rezidentiale, cat si pentru cele comerciale, constructii rezidentiale unifamiliale, restaurante, cladiri-anexa ale piscinelor si multe altele. Din punct de vedere al tipologiei, seria include sisteme cu una, doua, trei sau patru cai de rulare, modele cu un sistem special de glisare de tip „hotelier” si solutii care incorporeaza plase de protectie a insectelor si obloane. Dupa cum se mentiona anterior, pentru proiecte speciale, ce impun conditii foarte stricte in ceea ce priveste accesibilitatea, sunt disponibile variante cu o sina de glisare avand inaltimea de 25 mm. Conform determinarilor realizate de institutii acreditate de certificare, profilele din seria ES70 se incadreaza in Clasa 4 din punct de vedere al etenseitatii la aer, respectiv in Clasa E750 in ceea ce priveste impermeabilitatea la apa. De asemenea, produsele au o rezistenta excelenta la vant (Clasa C5), coeficientul de transfer termic la nivelul ramei situandu-se la nivelul de 2,73 W/mpK.
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE