Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - EXALCO: Profile performante cu bariera termica ALBIO 127C Super Thermo
EXALCO: Profile performante cu bariera termica ALBIO 127C Super Thermo
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Sep 2021 06:17
Sistemul de profile Albio 127C Super Thermo constituie noua serie cu actionare oscilo-batanta promovata de furnizorul elen Exalco, aceasta fiind dotata cu sistem de intrerupere a puntii termice realizat din poliamida speciala. Solutia asigura crearea unor ansambluri deosebite de tamplarie termoizolanta in ceea ce priveste designul, gratie cercevelei invizibile. De asemenea, produsul este astfel proiectat incat permite instalarea perimetrala a unui mecanism de inchidere de inalta securitate, ce garanteaza incadrarea in clase superioare de rezistenta antiefractie. Profilele sunt executate din aliaj special de aluminiu de tip EN AW 6060T6, in conformitate cu specificatiile normativului EN 15088:2005, iar finisajul este realizat in camp electrostatic (respectandu-se in totalitate prevederile normei europene Qualicoat) sau prin anodizare (conform Qualianod). Tolerantele produsului se incadreaza in limitele stabilite prin norma EN 12020-2. Garniturile de etansare sunt executate din EPDM sau o combinatie de EPDM si spuma poliuretanica.
 
Clase superioare de performanta si un design avangardist
Geometria constructiva a produsului, avand o adancime de 76,5 mm in cazul ramei si de 77,3 mm in cel al cercevelei, este compatibila cu o mare varietate de mecanisme de inchidere. Albio 127C Super Thermo permite instalarea unui pachet de geam termoizolant cu o grosime de maximum 35 mm. Bariera termica din poliamida, de tip PA 6.6 25% GF, are o dimensiune de 34 mm. Conform masuratorilor realizate in cadrul unor laboratoare specializate, profilele se incadreaza in Clasa 4 de permeabilitate la aer (conform EN 12207), respectiv in Clasa E900 in ceea ce priveste etanseitatea la apa (EN 12208), pentru dimensiuni ale specimenului testat de 1.400 mm x 1.400 mm. In ceea ce priveste rezistenta la incarcarile din vant, aceasta incadreaza reperele in Clasa C4/B4, pentru dimensiunile de fereastra mentionate anterior. Produsul este recomandat pentru realizarea de ansambluri de tamplarie termoizolanta destinate instalarii in cadrul constructiilor rezidentiale, insa gama de aplicatii este mult mai extinsa.
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left