Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KLAES: Fatade cortina si sere, realizate cu ajutorul programului Klaes 3D
KLAES: Fatade cortina si sere, realizate cu ajutorul programului Klaes 3D
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2014 13:36
Aplicatia software Klaes 3D faciliteaza proiectarea si executia fatadelor cortina si serelor, determinand ca aceste operatiuni sa fie la fel de simple ca in cazul ferestrelor. Prin intermediul programului se asigura o prezentare profesionala a produsului finit, care vine in completarea facilitatilor de calcul si productie, realizate la un nivel inalt de eficienta. Expertii Klaes au abordat cu maxima atentie toate elementele care sunt necesare pentru un astfel de proces, rezultand o aplicatie optimizata, care se caracterizeaza prin: sistem deschis de date, avand o maxima flexibilitate; acces facil si individual al operatorilor; posibilitatea efectuarii de modificari cu un grad ridicat de complexitate, prin simpla apasare a unui buton; realizarea de modele constructive speciale, fara a fi necesare cunostinte de proiectare asistata de calculator (CAD); vizualizare realista a produsului; viteza maxima de accesare a bazei principale de date; organizare modulara a informatiilor de baza; efectuarea tuturor calculelor statice preliminare etc.
 
Inspectare vizuala in timp real al sectiunilor de profil si prelucrarilor
Klaes 3D reprezinta, in esenta, solutia cea mai simpla si completa pusa la dispozitia producatorilor de ferestre, fatade cortina si sere. Un avantaj major este constituit de posibilitatea adaugarii oricarui tip de material in structura programului (lemn stratificat, lemn-aluminiu, aluminiu sau metal) avand in vedere flexibilitatea deosebita a bazei de date. In mod suplimentar, toate sectiunile si prelucrarile sistemelor pot fi vizualizate in timp real prin intermediul optiunii de tip "Röntgen" (raze X). Aplicatia software a castigat o importanta licitatie organizata in Quatar, fiind singura solutie care a reusit sa indeplineasca cerintele impuse de proiectul de realizare a unui stadion/complex sportiv polivalent, care va gazdui meciuri ale viitoarelor competitii internationale gazduite de aceasta tara. Pentru imbunatatirea nivelului de servicii asigurate clientilor, numarul anual de actualizari va fi majorat, datorita implementarii unui sistem inovator de evaluare a solicitarilor beneficiarilor (Klaes Point System) ce va accelera dezvoltarea ulterioara a produsului.
 
Solicita informatii suplimentare
 
2020-video-C_
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
rehau
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceunink_2020

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE