Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KOMMERLING Unity vrea sa fie cel mai bun in lumea sistemelor din PVC
KOMMERLING Unity vrea sa fie cel mai bun in lumea sistemelor din PVC
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Iun 2020 05:01
La momentul actual, pe piata mondiala de profil exista numeroase sisteme din PVC placate cu aluminiu, insa varianta Unity de la Kommerling este net diferita de acestea. Profilele din seria respectiva sunt cele dintai proiectate in mod unitar, pentru a deveni, in mod sinergic, un sistem cu adevarat hibrid. Produsul este rezultatul cooperarii stranse dintre doua case de sisteme - Profine si Stemeseder - care au pus impreuna competentele proprii pentru a asigura o contributie importanta la obtinerea rezultatului dorit.
Sistemul Unity respecta deja cerintele viitorului in special in ceea ce priveste nivelul de etansare la contactul cu solul. Solutia constructiva propusa de Profine face parte din gama economica si beneficiaza de o geometrie modulara, bazata pe designul profilelor din seria de 76 mm, versiunea cu garnitura mediana pentru modelele oscilo-batante, respectiv pe PremiDoor 76 pentru ansamblurile liftant-glisante. Expertii care au contribuit la dezvoltarea sistemului au reusit sa creeze o conexiune directa, non-pozitiva, intre cele doua tipuri de materiale, care asigura proprietatea ca, inclusiv in cazul unor temperaturi extreme, produsul sa-si mentina stabilitatea datorita lipsei unor tensiuni suplimentare in structura sa.
In ceea ce priveste compatibilitatea cu profilele din seria de 76 mm, aceasta vizeaza armaturile, garniturile de etansare, conectorii, profilele auxiliare (de extensie, de cluplare etc.) si montatii flotanti. De asemenea, lipirea vitrajului in falt confera o stabilitate deosebita produsului finit. Drenajul este ascuns si se realizeaza fara perforarea capacului din aluiminiu, ceea ce confera beneficii suplimentare in materie de aspect.
Kommerling Unity permite instalarea facila atat la constructii noi, cat si la reabilitari, pe langa versiunea standard (cu prinderi mecanice), fiind disponibila si cea in care elementele din aluminiu sunt sudate. Conexiunea la elementele adiacente este simpla si nu necesita profile auxiliare, iar sigilarea in zonele de conexiune se efectueaza cu materiale sintetice lichide, folii sau pelicule bituminoase. Grosimea faltului de geam este de 48 mm, ceea ce permite echiparea cu pachete de geam triplustratificat (in cazul variantelor glisante, dimensiunea respectiva este de 58 mm).
Designul la interior/exterior poate fi retras sau neted, in functie de optiunea arhitecturala. In ceea ce priveste optimizarea productiei, produsul asigura o reducere a costurilor prin eficientizarea fluxurilor si eliminarea sistemelor de suport cu prindere prin insurubare. Toate acestea determina ca ferestrele realizate cu profilele hibride din seria Kommerling Unity sa poata fi in mod facil integrate in fluxul de fabricatie.
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left