Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Noile sistemele de prag PM Technic destinate pentru usile din PVC
Noile sistemele de prag PM Technic destinate pentru usile din PVC
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 14 Nov 2019 06:10
Sistemele de prag pentru usile termoizolante din PVC fac parte dintr-o gama extinsa de accesorii dedicate productiei ansamblurilor de tamplarie, aflate in portofoliul companiei PM Technic Elements. Sistemele de prag sunt destinate atat constructiilor noi, cat si celor aflate in curs de renovare. Pragul este o componenta esentiala a usii. Deoarece este supus uzurii intense, se impune sa reziste cu brio stresului mecanic. Totodata, are rolul de a asigura inchiderea etansa, astfel incat sa actioneze ca o barierain calea apei, a prafului si a temperaturii. Pe langa rezistentasi functionalitate, mai intervin si cerintele legate de aspect.
Sistemele de prag pentru usile din PVC, potrivite deopotriva pentru constructii noi si in curs de renovare
Au un cadru intern de dimensiuni variate cuprinse intre 62 mm si 92 mm acoperind intreaga gama de profile de PVC existente pe piatasi o inaltime de 20 mm, aliniata cu cerintele europene in vigoare. Montajul capacelor de prag specifice acestor sisteme se face cu ajutorul suruburilor, pozitionate vertical sau orizontal, care pot fi ascunse cu capace de mascare. Sistemele de prag pentru usile din PVC pot fi prevazute, de asemenea, si cu blocatori care fie ajuta la oscilarea usilor, fie la blocarea acestora in prag pentru sistemele «french door». Sistemele de prag pentru usile din PVC pot fi prevazute, de asemenea, cu profil de perie din aluminiu, ce poate avea fie un canal, fie doua canale. In aceste canale sistemul este prevazut cu perii ce au rol de etansare a pragului. Acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni, avand rol de a impiedica scurgerile de apa provenite din ploi sa patrunda sub usa. PM pune la dispozitie cinci modele de lacrimare din aluminiu.
In cazul profilelor de renovare, utilizate in multe tari europene, PM furnizeaza solutii complete. In domeniul accesoriilor pentru tamplaria din PVC, compania PM Technic Elements poate raspunde oricarui tip de cerere speciala, oferind produse deosebit de performante, ce asigura utilizatorilor confort, sigurantasi eficienta energetica. Toate produsele grupului international PM sunt compatibile cu cele mai noi tehnologii, fiind rezultatul activitatilor de cercetare-dezvoltare desfasurate constant de specialistii grupului. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.com  
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE