Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schuco ASE 67 PD, noul sistem glisant cu caracteristici optime antiefractie
Schuco ASE 67 PD, noul sistem glisant cu caracteristici optime antiefractie
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Mai 2020 05:05
Sistemul din seria Panorama Design Schuco ASE 67 PD care a fost recent lansat si este destinat executiei de usi glisante fara prag, beneficiaza de un concept constructiv modular: mai multe tipuri de cercevele pot fi, in mod facil, combinate cu doua tipuri diferite de profile pentru toc. Schuco ASE 67 PD include un mecanism de incuiere complet integrat in cercevea, disponibil in trei versiuni - si anume: cu broasca integrata in zona de inchidere, cu sau fara broasca sau cu inchidere pe rama, in trei puncte. Confortul si designul constituie caracteristicile principale pentru acest tip de constructie. Aspectul este similar sticlei netede, iar actionarea cercevelei se realizeaza fara efort. Sistemul poate fi folosit atat pentru lucrari de renovare, precum si la constructiile noi. Tocul cu latimea vizibila de 90 mm, permite ascunderea completa a cercevelei. Varianta ingusta de toc, de doar 57 mm, necesita mai putin spatiu pentru montaj, fiind ideala pentru operatiunile de reabilitare. In ceea ce priveste deschiderile, sunt disponibile mai multe configuratii, fapt ce permite implementarea eficienta a solicitarilor individuale de design.
 
Coeficientul de transfer termic ajunge pana la 1,00 W/mpK
Profilele din seria Schuco ASE 67 PD pot fi utilizate pentru realizarea unor elemente glisante de mari dimensiuni, cu etanseitate mare apa pluviala si rezistenta sporita la vant. Coeficientul de transfer termic ajunge pana la 1,00 W/mpK, in functie de dimensiunile elementului. Latimea cercevelei poate fi de maximum 3.200 mm, iar inaltimea de pana la 3000 mm. Profilele au o adancime constructiva de 67 mm si permit executia unor cercevele cu mase de cel mult 400 kg. Conform masuratorilor de laborator, ferestrele se incadreaza in Clasa 4 din punct de vedere al permeabilitatii la aer si in Clasa 7A in ceea ce priveste etanseitatea la ploaie. In ceea ce priveste rezistenta la vant, produsul corespunde cerintelor clasei C3. Important de precizat este faptul ca ansamblurile realizate cu ajutorul Schuco ASE 67 PD prezinta caracteristici optime de protectie antiefractie, garantate de incadrarea in Clasa RC2. Sistemele se finiseaza prin vopsire in camp electrostatic, intr-o gama extinsa de culori, alternativ fiind disponibila si varianta de eloxare.
Solicita informatii suplimentare
 
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
rehau
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE