Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - URBAN: Utilaj automat pentru debavurare din seria SV 840
URBAN: Utilaj automat pentru debavurare din seria SV 840
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Feb 2015 09:29
Masina CNC de debavurare la doua capete SV 840 asigura o procesare optima si rationala a ramelor din PVC. Gratie caracteristicii de rotire a sculelor, nu mai este necesara rasucirea cadrelor, iar dinamica masinii este in mod net imbunatatita. Printr-o aranjare sofisticata a instrumentelor de procesare si prin derularea unor operatiuni de control paralel cu ajutorul unei aplicatii software speciale ce asigura precizia operatiunilor de debavurare se obtin cicluri extrem de scurte de procesare. De asemenea, prelucrarea standard tridimensionala instalata pe utilaj si realizata prin intermediul unui servomotor AC cu 7 sau 13 axe garanteaza flexibilitatea echipamentului si scurtarea ciclurilor de productie. Astfel, se obtine controlul complet al utilajului cu ajutorul unui controller CNC programabil, tinandu-se cont de informatiile primite din fluxul de fabricatie si, optional, de datele de identificare a profilelor, cu posibilitatea de transmitere a produselor catre alte masini. Suplimentar, echipamentul este prevazut ca dotare standard cu interfete seriale pentru operarea online, ceea ce permite receptia si transmiterea datelor catre alte masini sau sisteme de calcul.
 
Fiabilitate, flexibilitate, precizie si rationalizarea ciclurilor de procesare
Dotarea standard a utilajului de debavurare SV 840 include: patru cutite de curatare cu sant, patru agregate de debavurare a unghiurilor interioare, patru unitati de gaurire/taiere si doua discuri de curatare exterioara. Optional, sunt disponibile diverse scule speciale ce asigura posibilitatea realizarii unei mari diversitati de operatiuni, cum ar fi: agregat de gaurire cu deplasare verticala/orizontala, unitati pentru debavurarea suprafetelor inclinate sau a celor curbate, cutite pentru debavurarea colturilor exterioare la care latimea ramei si cercevelei sunt diferite etc. Sistemul special de prindere si fixare aflat in dotarea echipamentului permite procesarea facila si intr-un singur ciclu a montantilor sudati in V. Totodata, prin functia "Catch" se asigura o fixare ferma a ramei. Produsul dispune de o gama extinsa de accesorii pentru ajustarea ideala si adaptarea in cadrul oricarui flux de productie. Masa totala a echipamentului este de 4.600 kg, functionarea realizandu-se la o tensiune de 230/400 V si o presiune a aerului de 7 bar (cu un consum de aer de circa 300 litri/ciclu). Principalele avantaje ale utilizarii SV 840 sunt reprezentate de: constructie complexa pentru realizarea unor procesari sofisticate; grad ridicat de durabilitate ce garanteaza fiabilitatea si exploatarea pe termen lung in conditii de maxima performanta; ergonomie si operare facila, facilitata inclusiv de posibilitatea simularii computerizate a operatiunilor; procesare tridimensionala; utilizare rationala a sculelor pentru scurtarea ciclurilor de productie; flexibilitate in prelucrarea ramelor realizate in diverse combinatii de profile; acuratete maxima a operatiunilor. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare
   
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left