Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WEEN HIDE 180°- Feronerie cu balamale ascunse, prin Schachermayer
WEEN HIDE 180°- Feronerie cu balamale ascunse, prin Schachermayer
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Dec 2019 06:13
Sistemul de feronerie cu balamale ascunse Ween Hide 180, produs de Master Italia, impreuna cu gama de manere Minimal Design, au fost dezvoltate, ca raspuns la cerintele actuale ale pietei, pentru ferestre cu dimensiuni foarte mari si design minimalist. Gama de manere Master Minimal este disponibila in patru variante de design, toate avand functia Click & Turn, precum si mecanism patentat de fixare rapida, fara suruburi, ce asigura o prindere ferma si precisa. Impreuna cu mecanismul Shark, cu dormas de 3,3 mm, acestea ofera o solutie ideala pentru ferestrele cu profile din aluminiu de ultima generatie. Sistemul Ween Hide are in standard trei puncte de inchidere, balamaua inferioara beneficiind de reglaje independente pe trei directii: vertical (-1 mm/+1,5 mm), orizontal (-1,5 mm/+2 mm) si in adancime, modificand presiunea pe garnitura (±1 mm). Bratul foarfeca oscilo-batant este prevazut cu reglaj orizontal + 4mm si reglaj cu pozitionare superioara a presiunii pe garnitura de ±1 mm. Prin eforturile departamentului propriu de cercetare, MasterLab, sistemul a fost dezvoltat astfel incat sa ofere posibilitatea de a efectua toate reglajele cu fereastra deschisa atat in pozitia basculata, cat si in cea batanta.
 
Capacitatea maxima de incarcare ajunge la 170 kg
Setul pentru inchidere suplimentara este prevazut, in mod standard, cu doua puncte de inchidere. Blocatorii sunt prevazuti cu doua suruburi pentru o fixare durabila, iar reglajul presiunii pe garnitura este de ± 2,5 mm. Standard, sistemul este echipat si cu suportul pentru ridicarea canatului, care este dotat cu o rola din alama. De asemenea, tot in standard, furnizorul pune la dispozitia producatorilor de tamplarie un sablon pentru montajul rapid si precis al blocatorilor. Feroneria Ween Hide este compatibila cu canalul de feronerie european. Cu acest sistem se pot realiza ferestre cu o capacitate maxima de incarcare de 130 kg si deschidere de cel mult 180°. Totodata, prin utilizarea suportului de preluare a greutatii pentru balamaua inferioara, se poate ajunge la o capacitate de incarcare de 170 kg si un unghi de deschidere de 90°. Pentru sistemul oscilobatant, ferestrele pot ajunge la dimensiuni de 460 mm - 1.700 mm pentru latime si 500 mm - 2.700 mm pentru inaltime, iar in cazul deschiderii batante dimensiunile sunt de 460 mm - 1.200 mm pentru latime si 500 mm - 2.700 mm pentru inaltime.
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE